31 Temmuz 2013 Çarşamba



SKAL INTERNATİONAL 16.KEZ ÖDÜLLENDİRECEK

SKAL INTERNATİONAL İSTANBUL KULÜBÜ TÜRK TURİZMİ'NDE KALİTEYİ 16. KEZ ÖDÜLLENDİRECEK

Dünyanın en büyük turizm kulüplerinden SKAL International İstanbul'un bu yıl 16. kez düzenleyeceği "SKALİTE 2013 - Turizmde Kalite Ödülleri" için adaylık başvuru süreci başladı.

Türkiye turizm sektörünün ilk birliklerinden olan ve 1956 yılında kurulan SKAL International İstanbul Kulübü, ülkemiz turizm sektöründe ürün ve hizmet kalitesinin artırılmasını teşvik amacına yönelik projelerine devam ediyor.

1998 yılından bu yana sektörün farklı kategorilerde her yıl verilen SKALİTE "Turizmde Kalite" ödülleri, bu yılda turizm sektöründe çalışmalarını kalite üzerine yoğunlaştıran kişi, kurum ve kuruluşlara verilecek.

SKALITE 2013 ödülleri 11 Aralık 2013 tarihinde düzenlenecek bir törenle 16. kez sahiplerini bulacak. SKALITE 2013 ödülleri için adaylık süreci 29 Temmuz 2013 tarihinde başladı.

Adaylık Türkiye'de turizm sektöründe direkt veya indirekt olarak faaliyet gösteren tüm kişi ve kuruluşlara açıldı. Başvurularla ilgili en önemli kriter, adayların faaliyet gösterdikleri alanda ve yatırmalarında geçtiğimiz bir yıl içinde kalite olgusuna belirli bir katkı sağlamaları olacak.

Adaylık sürecinin tamamlanmasını takiben SKALİTE oylaması elektronik sistem ile internet üzerinden yapılacak ve konaklama tesisleri, ulaştırma ve seyahat acentaları, turizm basını, eğitim, tanıtım ve kültür değerlerinin korunması ve benzeri pek çok dalda 2013 yılının en iyileri 11 Aralık 2013 tarihinde görkemli bir törenle ödüllendirilecek.

SKAL International İstanbul ödül kazananları etkin bir PR kampanyası ile dünya çapında duyurmayı planlıyor.

SKALITE 2013 adaylık süreci için başvurular www.skalite.com.tr sitesi üzerinden yapılabilecek.

Bilgi için :
SKAL International İstanbul Kulübü
Cumhuriyet Cd. Şumnu Ap. 111 D.8 34373 Elmadağ, İstanbul
Telefon: +90 212 - 296 18 80, e-mail: skal@skalistanbul.com
http://www.turizminsesi.com/haber/skal-international-16kez-odullendirecek-14811.htm

turizminsesi, Turizmin Sesi,http://www.turizminsesi.com/,https://www.facebook.com/turizminsesi,http://turizminsesi.blogspot.com/,https://twitter.com/Turizminsesi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder