Yarışmada NYIOOC- New York International Olive Oil Competition - jürisinin " Zengin meyvemsilik, yeşil yapraklar, tatlılık, hafif burukluk, orta keskinlik ve badem notalarının sıradışı bir uyumu" olarak nitelediği NAR Gourmet Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı, NAR Gourmet'nin mükemmeliyetçi yaklaşımının seçkin örneklerinden biri.
Zeytinyağının doğduğu topraklar olan Anadolu'nun uluslararası alanda hak ettiği konuma ulaşmasını hedefleyen Nar Gourmet, bugüne dek zeytinyağında öncü olan İtalya, İspanya, Yunanistan gibi ülkeleri pek çok kez geride bırakarak Terra Olivo Israel, Olive China ve Olive Japan gibi önemli yarışmalardan ödüllerle döndü, İtalya'nın prestijli FlosOlei kataloğunda ön sıralarda yer almayı başardı. NAR Gourmet aldığı bu son ödülle, zeytinyağının anavatanı Anadolu'nun uluslararası alanda yeniden keşfedilmesine bir kez daha katkıda bulundu.
NAR Gourmet CEO'su Sami Bayraktar, Amerika lasmanının hemen sonrasında gelen ödül için, "Geleneksel, el işi üretim yöntemlerimiz ve hassas bir şekilde seçtiğimiz hammaddelerimiz bizi özel yapan değerler" diyor ve ekliyor: "Bu ödülü Amerika'daki lansmanımızın hemen sonrasında almış olmamız da ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun göstergesi ve bizim için büyük bir onur."
NAR Gourmet "Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı" zeytinyağı konusunda dünyanın en önemli organizasyonlarından 2014 NEW YORK ULUSLARARASI ZEYTİNYAĞI YARIŞMASI’nda ALTIN MADALYA'nın sahibi oldu.
NAR Gourmet'nin ulusal ve uluslararası alanda pek çok ödüle sahip "Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı" geçtiğimiz günlerde 2014 New York Uluslararası Zeytinyağı Yarışması’da (NYIOOC) Altın Madalya'nın sahibi oldu. Uzman zeytinyağı tadımcılarından oluşan tadım paneli tarafından dört gün boyunca 25 ülkeden 651 zeytinyağının toplam 24 kategoride değerlendirildiği yarışma, zeytinyağı konusunda dünyanın en önemli ödül organizasyonlarından.
Zeytinyağının doğduğu topraklar olan Anadolu'nun uluslararası alanda hak ettiği konuma ulaşmasını hedefleyen Nar Gourmet, bugüne dek zeytinyağında öncü olan İtalya, İspanya, Yunanistan gibi ülkeleri pek çok kez geride bırakarak Terra Olivo Israel, Olive China ve Olive Japan gibi önemli yarışmalardan ödüllerle döndü, İtalya'nın prestijli FlosOlei kataloğunda ön sıralarda yer almayı başardı. NAR Gourmet aldığı bu son ödülle, zeytinyağının anavatanı Anadolu'nun uluslararası alanda yeniden keşfedilmesine bir kez daha katkıda bulundu.
NAR Gourmet koleksiyonundaki %100 soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağları, bu konuda köklü bir tarihe sahip Akdeniz kültürünün olağandışı zenginlikteki tatlarını en mükemmel haliyle sunuyor. Ustalıkla, öne çıkan tat ve aromalarına göre seçilen zeytin taneleri elle toplanarak sıkılıyor, böylece içine girdikleri şişenin karakteri de belirlenmiş oluyor. Yarışmada jürinin " Zengin meyvemsilik, yeşil yapraklar, tatlılık, hafif burukluk, orta keskinlik ve badem notalarının sıradışı bir uyumu" olarak nitelediği NAR Gourmet Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı, NAR Gourmet'nin mükemmeliyetçi yaklaşımının seçkin örneklerinden biri.
NAR Gourmet, Akdeniz mutfak kültürünün öz kaynağı Anadolu’nun doğal ve bölgesel ürünlerini, bu ürünlerin saflığına, orijinalliğine ve değerlerine yakışan bir üretim ve paketleme anlayışıyla sunarak, Akdeniz'in özenilen tazeliğini ve eşsiz lezzetlerini Amerika pazarına sundu. Eşsiz iklim koşullarıyla zenginleşen Anadolu toprağının yetiştirdiği benzersiz lezzetleri binlerce yıldır üretilegeldikleri haliyle, dünyayla buluşturdu.
NAR Gourmet CEO'su Sami Bayraktar, Amerika lasmanının hemen sonrasında gelen ödül için, "Geleneksel, el işi üretim yöntemlerimiz ve hassas bir şekilde seçtiğimiz hammaddelerimiz bizi özel yapan değerler" diyor ve ekliyor: "Bu ödülü Amerika'daki lansmanımızın hemen sonrasında almış olmamız da ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun göstergesi ve bizim için büyük bir onur."Reçelden marmelata, kuru meyvelerden pekmez, baharat ve ekşilere uzanan geniş bir yelpazede özel lezzetler sunan NAR Gourmet, yurt dışında seçkin marketlerin yanı sıra amazon.com'da da satışa sunuluyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder