6 Kasım 2015 Cuma

“ VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ. KEMER’E 3 ADET GOLF SAHASI YAPACAĞIZ”

Halil ÖNCÜ-KEMER-Çavuşoğlu yaptığı konuşmasında “ Kemer’e 3 adet Golf sahası yapacağız, Antalya Kemer arasındaki duble yolun devamını Muğla’ya kadar devam ettireceğiz, Kemer’e TOKİ gelecek, Adliye Sarayını Kemer’e kazandırıp, mevcut Limanın kapasitesini de arttıracağız” dedi

Antalya’dan yedi milletvekili çıkararak büyük bir başarıya imza atan Ak Parti, başta eski Dışişleri Bakanı ve yeni dönem Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere diğer Ak Partili Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökcen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın ve Atay Uslu ile İl Başkanı Rıza Sümer'in eşliğinde seçimler sonrası ilk teşekkür ziyaretlerini Kemer'e gerçekleştirdiler. Kemer Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan Ak Partililer ile bir bir tokalaşan milletvekilleri teşekkürlerini sundular. Çavuşoğlu yaptığı konuşmasında seçim döneminde Kemer’e geldiklerini ve burada verdikleri her sözün arkasında olduklarını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu:“Antalya Kemer arasındaki tünelleri tamamladık, hizmete açtık ve duble yolu bitirdik. Şimdi bu yolun devamında bu yıolu Kaş’a kadar hatta Muğla’ya kadar duble bir şekilde bağlayacağız. 2019 yılı sonunda da inşallah bitireceğiz. Buraya geldiğimiz zaman Kemer adına hep müjdelerimiz oldu. Hiçbirisini unutmadık. Çünkü bunlar vatandaşlarımızdan oy almak adına ortaya koyduğumuz hedefler değildi. Kemerimize üç tane golf sahası yapacağız dedik. Kış aylarında da oteller açık olsun, kardeşlerimiz iş bulsun, esnafımız bereketli kazançlar sağlasın dedik. 

Ve bunları gerçekleştireceğiz. Kemer’e çok amaçlı bir spor salonu yapacağız. Hem kongreler olsun, ufak çağlı fuarlar olsun, hem de spor etkinlikleri, etrafına yapacağımız diğer tesisler ile de hareket olsun istedik. Yine Kemerimize TOKİ’yi getireceğiz dedik ve burada özellikle turizm çalışanlarına ve ihtiyaç duyanlarla büyükşehir belediyemiz ile birlikte cüzi taksitler ile konut sağlayalım ve onları konut sahibi yapalım dedik. Hiç merak etmeyin bunu da gerçekleştireceğiz. Adliye sarayı ile ilgili çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. İnşallah yeni bir hükümet konağı ve adliye sarayını da Kemer’e kazandıracağız. Bu arada Limanımızı büyütüyor ve kapasitesini genişletiyoruz. Daha fazla denizden turist gelsin, esnafımız kazansın, Kemer kazansın istiyoruz”Teşekkür ziyareti sonrası tebrikleri kabul eden milletvekilleri, fotoğraf çektirme isteklerini de kırmayarak tüm partililer ile birer hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder