İstanbul’un en özel noktalarından birinde konumlanan Lacivert’in yılbaşı akşamı için hazırladığı özel menüsü ve muazzam boğaz manzarası ile yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmaya davetlisiniz... İstanbul’un en seçkin restoranlarından biri olan Lacivert, geniş lezzet seçeneği ve eşsiz sunumlarıyla misafirlerini yılbaşı akşamında da ağırlamaya devam ediyor. Boğazın vazgeçilmez bir parçası olan Lacivert, yeni yıl menüsüyle misafirlerine zengin seçenekler sunuyor.
Lacivert’in Executive Şef’i Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı yeni yıl menüsünde başlangıç olarak “Avokado tartar üzerinde karides carpaccio” yer alıyor. Taze kuşkonmaz üzerinde servis edilen “deniz levreği ızgara”nın ardından ana yemek olarak sunulan “portakallı ördek budu” siyes ve kavlıca bulgur eşliğinde servis ediliyor ve gecenin en lezzetli sürprizi oluyor. Yeni yıl akşamının olmazsa olması olan tatlılardan en güzelini misafirleri için hazırlayan Lacivert, limonlu sorbe ile lezzetlendirdiği “Kestaneli ılık milföy”ü sunuyor.
Gecenin eğlenceli dakikalarından sonra acıkanlar için sürpriz barbekü lezzetleri de sunacak olan Lacivert’in benzersiz boğaz manzarası ve unutulmaz lezzetleri ile yeni yıla keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak ulaşabilirler.
Rezervasyon için Tel: 0216 413 37 53 -0216 413 42 24
www.lacivertrestaurant.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder