25 Eylül 2017 Pazartesi

Konya BYK’da Değişim Hareketine katılma kararı aldı


“Değişim Hareketi”nin öncüsü Firuz Bağlıkaya’ya olan destek her geçen gün artıyor
Avrupa BYK ve Asya BYK’nın ardından yüzün üzerinde Seyahat Acentasının bulunduğu Konya BYK’da Değişim Hareketine katılma kararı aldı. 03 Aralık tarihinde yapılacak TÜRSAB Genel Kurulu öncesi Konya Bölgesel Yürütme kurulu Firuz Bağlıkaya liderliğindeki muhalefet hareketine katıldı. 

Konya’da bir toplantı düzenleyen Konya BYK Başkanı Kazım Yanar ve BYK İkinci Başkanı Cengiz Dağdeviren ile BYK üyeleri TÜRSAB Genel Kurulu’nda Firuz Bağlıkaya ve Değişim Hareketine destek vereceklerini açıkladı. BYK Başkanı Kazım Yanar’ın daveti üzerine, Konya’ya giden Firuz Bağlıkaya, düzenlenen yemekte Seyahat Acentalarıyla bir araya geldi. Meslektaşlarının sorunlarını dinleyen Bağlıkaya, çözüm önerilerini paylaştı.Firuz Bağlıkaya’ya davetlerine icabet ettiği için teşekkür eden Konya BYK Başkanı Kazım Yanar ise yaptığı açıklamada: ''Bize Değişim Gerek'' hareketinin öncülüğünü yapan Bağlıkaya’ya olan inançlarının tam olduğunu söyledi.


BYK olarak ellerinden geleni yaptıklarını ancak bir türlü yol kat edemediklerini söyleyen  Kazım Yanar: “Ekmeğimize sahip çıkacağız ve Firuz Bağlıkaya’yı sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi. Kendisine verilen destek karşısında memnuniyetini dile getiren Firuz Bağlıkaya ise başarının ancak birlikte hareket ederek mümkün olabileceğini belirtti.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder