16 Mart 2018 Cuma

Concorde De Luxe Resort Hotel’e TUI’den 4 ödül birden

Concorde De Luxe Resort, TUI Holly 2018’den ödüllerle döndü
Antalya’nın Lara bölgesinde konfor, huzur ve lüksün ön plana çıkarıldığı bir yaklaşımla misafirlerini ağırlayan Concorde De Luxe Resort, TUI Holly 2018, TUI Top Quality 2018, TUI Family Champion 2018 ve TUI Umwelt Champion 2018 ödüllerine değer bulundu.


Dünyanın önde gelen tur operatörlerinden TUI, Akdeniz bölgesindeki partnerleriyle Berlin’de bir araya geldi. Concorde De Luxe Resort Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen TUI Partner Meeting 2018’de, Akdeniz bölgesinden 75’ten fazla otelin temsilcileri yer aldı. Organizasyonda ayrıca, TUI’nin her yıl konaklattığı müşterilerinin oylarıyla yapılan değerlendirme sonucunda verdiği ödülleri kazananlar da açıklandı. Misafir memnuniyetini her şeyin önünde tutarak en iyi kalitede hizmet vermek üzere çalışan Concorde De Luxe Resort, TUI Holly 2018, TUI Top Quality 2018, TUI Family Champion 2018 ve TUI Umwelt Champion 2018 ödüllerini kazandı.

Berlin’de gerçekleştirilen ödül töreninde, ödüller, TUI Almanya merkezinden Elke Janssen ve Andreas Heuer tarafından Concorde Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erkan Yağcı ve Concorde De Luxe Resort Genel Müdürü Gökhan Ergen aldı.Concorde Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erkan Yağcı, TUI’nin kendileri için çok önemli bir iş ortağı olduğunu belirterek, “TUI’nin değerlendirmesinde üst sıralarda yer almak bizim için son derece önem taşıyor. Her yıl farklı kategorilerde aldığımız ödüllere, bu yıl 4 ayrı ödülü daha eklemiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder