13 Mart 2018 Salı

TUI’den Barut Hotels’e Büyük Onur

TUI, her sene verdiği TUI Holly ödüllerini almayı başaran dünyanın en iyi 100 otelini açıkladı
Misafir anketleri ile belirlenen ve turizm camiasının dikkatle takip ettiği TUI Holly 2018’e Türkiye’nin kalitesi ve misafir memnuniyeti ile dikkat çeken otel gruplarından Barut Hotels damga vurdu. 

Almanya’da gerçekleştirilen TUI Holly ödül töreninde Türkiye’den 21 otel dünyanın en iyi 100 otel listesine girmeyi başararak ödül almaya hak kazandı. TUI’nin misafir anketleri sonucunda açıklanan 21 otelin 7’si, Barut Hotels bünyesinde yer alması dikkat çekti. Ayrıca Barut Hotels’in bir oteli de Doğu Akdeniz Bölgesi’nin En İyi Oteli seçildi. Açıklanan sonuçlara göre Barut grubuna ait Barut Acanthus & Cennet, Barut Hemera, Barut Hotels Arum Resort & Spa, Barut Kemer, Barut Lara, TUI Sensatori Barut Fethiye Resort ve TUI Sensimar Barut Andız, TUI Holly 2018 ödüllerini almaya hak kazandı. Doğu Akdeniz Bölgesi’nin En İyi Oteli ise Barut Kemer oldu.

Barut Hotels’in ödüllerini Barut Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut, Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barut ve otel yöneticileri teslim aldı. Aldıkları ödül hakkında bir açıklama yapan Haydar Barut, TUI misafirleri arasında yapılan anket sonucu dünyanın en iyi otelleri arasına girmekten dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti. Barut açıklamasına şöyle devam etti: “Dünyanın en iyi 100 oteli içinde Türkiye’den 21 tesisin yer alması Türk turizmi adına çok önemli. 21 otelin içinde 7 otelin ise grubumuz içerisinde yer alması ise bizim için gurur vericidir. Bu ödülleri almamızda katkısı olan Barut Hotels çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder