19 Ağustos 2022 Cuma

MUTFAĞIN YILDIZLARI BODRUM’DA

3 Michelin yıldızlı Thomas Bünhen, Be Premium Bodrum içinde yer alan Notias Restaurant’da menüsünü lezzet tutkunları ile buluşturmaya başladı. Cemiyet ve sanat dünyasından pek çok isim ünlü şefin menüsünü deneyimlemek için Bodrum’daydı. 


Almanya’nın en ünlü şeflerinden olan Thomas Bünher, pek çok etkinlikte pek çok ünlü misafiri ağırlamış ve beğeni kazanmış.Şefin ünlü misafirleri arasında tenisde Dünya çapında dereceleri olan Steffi Graf ve Boris Becker’de var. Misafirlerden, başarılı oyuncu Hayal Köseoğlu, Michelin Yıldızlı şefin menüsünü deneyimlemenin bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

Dünya mutfağına, tutkuları ve özgünlükleriyle yön vermiş Michelin yıldızlı şeflerini tüm yaz boyunca misafirleri ile buluşturmaya devam edecek olan otel grubunun Satış ve Pazarlama Koordinatörü Volkan Gökay, ‘Be Premium Bodrum'u Bodrum turizminde farklı bir noktaya getirmek için yaptığımız çalışmalarımız sürüyor. Türkiye’de ilk defa yapılan bu organizasyonda dünyaca ünlü, kendi mutfaklarında fark yaratmış 5 değerli Michelin yıldızlı şefi ağırladık. Bu büyük organizasyonla; hem Türkiye turizmine, hem de Bodrum'un gastronomi merkezi olarak gelişmesine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki yılda bu benzersiz deneyimi misafirlerimizle buluşturmak için çalışmalarımıza başladık.’ dedi.

Üç Michelin Yıldızlı Chef Thomas Bühner

Almanya’nın en önemli şeflerinden biri olarak Avrupa gastronomisine yön veren Thomas Bühner de pop-up event’in konukları arasında. İlk Michelin yıldızını 1996’da La Table’da kazanan ve ardından 1998’de ikinci kez bu onura layık görülen Thomas Bühner, 2006 yılında Gault Millau’s Chef of the Year seçildi. Aynı yıl Osnabrück’teki Restaurant La Vie’nin yönetimini devralan Bühner, bu süre zarfında Relais & Chateaux’nun Büyük Şef’i oldu. 2011 yılında üçüncü kez Michelin yıldızına layık görülen Bühner, mutfak uzmanlığının ötesinde çalıştığı tüm mutfaklarda teşvik ettiği karşılıklı saygı ve rasyonalist tavırla her anlamda gerçek bir profesyonel olduğunu dünyaya kanıtlamış durumda. Başarılı Şef Bühner, 15 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında be Premium Bodrum Notias Restaurant’a pop-up event’i için konuk oluyor. Sözen Grup işbirliği ile gerçekleşen bu etkinlik kapsamında; 15-31 Ağustos tarihleri arasında Almanya’dan üç Michelin yıldızlı Thomas Bühner ve Eylül ayında da Japonya'dan bir yıldızlı Yoji Tokuyoshi, Notias Restaurant’da menülerini misafirlerin beğenisine sunacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder