ISTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA’YA YENİ EXECUTIVE CHEF
Küçük yaşlarda yemek yapmaya olan ilgisini aldığı eğitimler ve kazandığı deneyimler ile profesyonelliğe taşıyan Cihan Küçükçavdar, en leziz yemeklerini Istanbul Marriott Hotel Asia misafirleri ile buluşturuyor.
Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde burslu olarak yüksek öğrenimini tamamlayıp, otelcilik alanındaki yönetim stajını yapmak üzere Amerika’ya giden Küçükçavdar New York’un ünlü restoranlarında çalışarak yenidünya mutfağı konusunda bilgi ve beceri sahibi oldu. Türkiye'ye döndüğünde İstanbul eğlence dünyasının en yaratıcı patronları Celal ve İzzet Çapa kardeşlerin bir çok projesinde görev alarak yenilikçi ve farklı tarzını yaptığı yemeklere yansıttı.
Cihan Küçükçavdar otelcilik kariyeri boyunca ise Adana Hilton’da aşçıbaşı yardımcısı, Mersin Hilton’da aşçıbaşı, Ankara Hilton’da ise ilk Türk aşçıbaşı olarak görev aldı. Başarısının temelinde güçlü bir eğitim ve yoğun çalışmayla edinilmiş tecrübe yatan Cihan Küçükçavdar, Istanbul Marriott Hotel Asia misafirlerine leziz deneyimler sunuyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder