6 Ekim 2015 Salı

“Aslında Diyet” ile diyet hakkındaki ezberler bozulacak

Diyet hakkında doğru bilinen yanlışlar ile yanlış bilinen doğrular: “Aslında Diyet” kitabında. Uluslararası Spor Beslenme Uzmanı araştırmacı Sencer Bulut’un, “Aslında Diyet” isimli kitabı, diyet hakkında doğru bilinen yanlışlar ile yanlış bilinen doğruları ortaya koyuyor.


Araştırmacı Sencer Bulut, yurtiçi ve yurtdışında yaptığı çalışmaların sonucunda yeni kitabı “Aslında Diyet” ile ezber bozacak detayları okuyucularının bilgisine sunuyor. Aslında Diyet kitabı, konuyla ilgilenenlere yepyeni bilgileri sunacak bir çalışmadır. Hepimiz diyet hakkında bir takım bilgilere sahibiz, ama bu bilgiler ne kadar doğrudur?. Ya kilo almaktan korktuğumuz ve ‘öcü’ gibi kaçtığımız besinler aslında vücudumuzun dostuysa?, ya da bugüne kadar masum bildiğimiz besinler, aslında kilo almamızın boş sorumlularıysa? gibi soruların cevaplarını bu kitap veriyor.

Eylül 2015 tarihinde ilk baskısını yapan “Aslında Diyet” kitabı, Agate Yayınevinden çıktı. Diyet hakkında doğru bilinen birçok yanlışı ayrıntılarıyla işleyen kitap, konuyla ilgilenenlere yepyeni bilgiler sunacak bir çalışma olarak okuyucu ile buluştu. Kitap Agate Yayınevi internet sitesi www.figurdesings.com, DR ve İdefix’ten online satın alınabiliyor. DR mağazalarında bulunuyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder