14 Ekim 2015 Çarşamba

MCI Group’un 32 ülke Direktörüne İstanbul Boğazı’nda unutulmaz bir gece


32 Ülke İstanbul’da Bir Araya Geldi 
ACE of M.I.C.E. Exhibition 2016 Fuarı MCI Group Direktörlerine görkemli bir organizasyon ile tanıtıldı.Dünyada 1987 yılından bu yana çok sayıda ülkede toplantı, organizasyon, dernek ve kongre etkinliklerine imza atan global MICE şirketi MCI Group’un 32 ülkeden direktörü Turizm Medya Grubu ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda unutulmaz bir gece yaşadı.

MCI Türkiye Genel Müdürü Barış Kahrıman, Operasyonlar ve İş Geliştirme Müdürü Ufuk Tümer ile  Kurumsal İlişkiler Direktörü Koray Tuncer’in organizasyonunda İstanbul’da buluşan MCI Group direktörleri Turizm Medya Grubu ev sahipliğinde İstanbul’un muhteşem manzarası eşliğinde unutulmaz bir gece geçirdi. İçerisinde Arabistan, Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Kanada, Rusya, İtalya gibi 32 ülkeden direktörlerin bulunduğu buluşmada gecenin açılış konuşmasını yapan MCI Group Başkanı Roger Tondeur, İstanbul’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bu sene üçüncüsü gerçekleşecek ACE of M.I.C.E. Exhibition 2016 Fuar sunumunun yapıldığı gecede MCI Group’un tüm dünyadan gelen temsilcileri bu özel gösterimi ilgiyle izledi. Keman trio şovuyla İstanbul manzarasını eşsiz bulduklarını dile getiren yöneticiler Türk mutfağının lezzetli yemekleriyle ışıltılı bir gece geçirdiler.

ICCA istatistiklerine göre İstanbul ilk 10 destinasyon içerisinde 
32 ülke ve 60 ofiste 1600’den fazla çalışanı ile her yıl 4500’den fazla projeye imza atan, uluslararası dernek ve birliklerle çalışan MCI Group temsilcileri, İstanbul’dan çok etkilendiklerini belirttiler. MCI Group CEO’su Sebastien Tondeur, daha önce İstanbul’da bulunmamış üyeleri olması sebebiyle  burada bulunmanın sen derece önemli olduğunu, ICCA istatistiklerinde ilk 10 destinasyon içerisinde  yer alan İstanbul’un tarihle iç içe bir şehir olduğunu ve bundan çok etkilendiklerini belirtti. ACE of M.I.C.E. Exhibition 2016 sunumunu seyrettiğinde ise etkinliğin diğer ülkelerde düzenlenen yerel fuarlarla karşılaştırınca çok daha büyük, etkileyici ve enerji dolu olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder