20 Ekim 2015 Salı

rOtring üniversiteli genç yetenekleri keşfedecek

ABD’li tüketici ürünleri firması Newell Rubbermaid’in kırtasiye sektöründeki lider markalarından rOtring, en büyük pazarı Türkiye’de üniversite öğrencilerine yönelik yaratıcılığı destekleyen aktivitelerine devam ediyor. rOtring, ekim ayında Türkiye’nin 5 ilindeki 6 büyük üniversitede genç yeteneklerin keşfedilmesine katkı sunacak. ABD’li tüketici ürünleri firması Newell Rubbermaid’in kırtasiye sektöründeki lider markalarından rOtring, Türkiye’de üniversite öğrencilerinin yaratıcılıklarını ortaya çıkarmasına destek oluyor. Teknik çizimlerin vazgeçilmez ve aranan markası rOtring, 2011 yılından beri üniversitelerde gençlerin yaratıcılığını destekleyen aktiviteler yapıyor. 


Bugüne kadar 25 bin üniversite öğrencisine ulaşan rOtring, bu yıl da aktivitelerini İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Konya’nın 6 büyük üniversitesinde gerçekleştirecek. İstanbul’da 5-6 Ekim tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi’ndeki, 7-8 Ekim tarihleri arasında da İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki öğrencilerle buluşan rOtring, 19-20 Ekim’de Konya’daki Selçuk Üniversitesi’nde genç yeteneklerle buluşacak. rOtring, 22-23 Ekim tarihleri arasında rotasını İzmir’e çevirerek Ege Üniversitesi’nde yaratıcı aktivitesini gerçekleştirecek. 


İzmir’in ardından 26 Ekim’de Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde gençlerle buluşmayı planlayan rOtring, 27 Ekim’de de Ankara’nın önde gelen vakıf üniversitelerinden Bilkent Üniversitesi’ndeki genç yeteneklerle bir araya gelecek.Kampuslarda düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerden toplanan tüm çizimler,  tur sonunda taranarak Akampus.com sayfasındaki “Rotring ThinkOn Çizim Yarışması” uygulamasına yüklenecek. Bu uygulama aracılığıyla öğrencilerin tasarladığı yaratıcı çalışmalar kamuoyu ile paylaşılarak oylamaya açılacak. Oylama sonunda en yüksek oyu olan ilk üç öğrenci büyük ödüllerin sahibi olacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder