30 Kasım 2020 Pazartesi

Red Bull Winter Edition ile buzları erit sürpriz hediyelerle kışı kanatlandır

Yılın son ayları gelirken kışı canlandırıcı bir tat ile karşılayan ve sınırlı sayıda üretilen Red Bull Winter Editon Mandalina Lezzeti raflardaki yerini aldı. Türkiye’de ilk kez satışa çıkarılan bu lezzetin yanı sıra kışın buzlarını eritmek üzerine kurgulanmış keyifli bir yarışma heyecan yarattı. redbull.com/kisikanatlandir adresini ziyaret edenler eğlenceli bir oyunla bu kış buzları eriterek Red Bull Homerun deneyimi, Red Bull Özel Tasarım Kask & Kayak Gözlüğü kazanabilecek.



Her mevsimde olduğu gibi temponun yavaşladığı kış günlerinde de enerjik olmak için tüketicinin beğenisine sunulan Red Bull Winter Edition Mandalina Lezzeti kış aylarına özel olarak Türkiye’de ilk defa satışta.

4 Kasım 2020- 31 Ocak 2021 tarihleri arasında redbull.com/kisikanatlandir adresini ziyaret edenler sitedeki oyuna katılarak buzları en kısa sürede eritmeye çalışacak. Burada diğer katılımcılar arasında oyunu en kısa sürede tamamlayanlar birbirinden özel hediyelere sahip olacak. Türkiye’nin en güzel kış lokasyonlarından birinde kış sporlarının heyecanını bir de Red Bull ile deneyimlemek için Red Bull Homerun deneyimi, kış sporlarında kanatlanmak için Red Bull Özel Tasarım Kask, Red Bull Özel Tasarım Kayak Gözlüğü, Özel Red Bull Winter Edition Paketi gibi kışa özel hediyeler kazanılabilecek. Şansını artırmak isteyen herkes aynı adresten bu eğlenceye sınırsız tekrar ederek katılabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder