3 Kasım 2020 Salı

TÜRSAB'ın Kocaeli “4 Mevsim Turizm” Buluşması

TÜRSAB İzmit-Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş’ın ev sahipliğinde “4 Mevsim Turizm” buluşmasında bir araya geldi

        


TÜRSAB üyesi seyahat acentaları, Kocaeli Valiliği ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ve TÜRSAB İzmit-Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş’ın ev sahipliğinde “4 Mevsim Turizm” Buluşmasında bir araya geldi.



Bölgenin turizm potansiyelini artırmak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan sektör temsilcileri, alternatif pazar arayışları için keşfe çıktı.


Tanıtım organizasyonunun ilk gününde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ve TÜRSAB BTK 
Başkanları ile birlikte 100’ün üzerinde seyahat acentası temsilcisi de yer aldı.

TURİZM POTANSİYELİ VE ZİYARETÇİ SAYISI ARTACAK

Birinci gün programı dahilinde belirlenen destinasyonları gezen seyahat acentası temsilcileri, yeni tur paketleri oluşturabilmek amacıyla incelemelerde bulundu. Ziyaretçi sayısı ve turizm potansiyelinin artırılması için düzenlenen program kapsamında ilk gün; Roma, Bizans ve Osmanlı sanatının nadide örneklerinin sergilendiği Etnografya Müzesi, Osmanlı Devleti’nin ilk Genel Yol İşleri Gezici Müfettişi olan Selim Sırrı Paşa’nın tarihi konağı, sivil mimarlık yapılarıyla dikkat çeken Kapanca Sokak ile doğal güzellikleri ve spor turizmine olan yatkınlığıyla ziyaretçilerine hitap eden Yuvacık Barajı’nın yanı sıra ılıca ve tarihi alan ziyaretleri yapıldı. 5 Kasım Perşembe gününe kadar devam edecek olan Turizm Sektör Buluşması organizasyonunun son gününde ise Kocaeli Kongre Merkezi’nde bir araya gelecek olan sektör temsilcileri, oluşturulacak stantlarda B2B görüşmeler gerçekleştirecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder