22 Ocak 2022 Cumartesi

Üniversite Öğrencileri İçin Ödüllü Yarışma

TURİZMİN SESİ


Gençler için iyilik derneği İle üniversite öğrencileri hayallerini projelerini gerçekleştirme fırsatı bulacakları yaşama sanatı proje yarışmasına hazırlanıyor. 


Marka ve İnsan Kaynakları Danışmanı, kariyer koçu Ayşen Laçinel’in, iş dünyası, sanat camiası ve akademisyen dostları ile pandemide kurduğu “GENÇLER İÇİN İYİLİK DERNEĞİ” , üniversite öğrencilerine umut vermekte. Eğitim, mentorluk ve koçluk yaparak onları hayata hazırlamakta. Açtığı proje yarışmaları ile gençlerin üretmelerini ve hayallerini gerçekleştirmelerini sağlamakta.

dernek-baskan-yardimcisi-prof-dr-berat-bir.jpg

Gençler İçin İyilik Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Berat Bir, “Her genç ayrı bir değer, onlar bizim geleceğimiz” diyerek kariyer yapmalarında destek verdiklerini üreten gençlerle toplumun güçleneceğini belirtmekte. Yarışmanın adı YAŞAMA SANATI Ünlü oyuncu Tamer Levent’in önerisi ile belirlenen bu isimle gençler yarışmaya davet edilmekte.

YARIŞMAYA NASIL KATILABİLİYORSUNUZ?

Yarışmaya girebilmek için Yüksek okul veya üniversite öğrencisi olmak, Yaşama değer katacak bir çalışma, proje tasarlamak ve dökümante etmek ve info@genclericiniyilik.com ‘a okul, bölüm, isim, iletişim bilgileri ile göndermek  yeterli.

NE ZAMANA KADAR BAŞVURU YAPILABİLİYOR?

Mart sonuna kadar. Üniversite öğrencileri İstedikleri konuda ve türde projelerini yarışmaya gönderebilir.

ÖDÜL TÖRENİ NE ZAMAN VE NEREDE GERÇEKLEŞECEK?

Kıymetli isimlerden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek projeler sonrası Medipol Üniversitesi’nde 12 mayıs perşembe günü ödül töreni ile  gençler ödüllerini alacak.

JÜRİ ÜYELERİ KİMLERDEN OLUŞUYOR?

gencler-icin-iyilik-dernegiaysen-lacinelprof-dr-afif-siddiki-prof-dr-berat-bir-prof-dr-bulent-serbetcioglu-aysen-lacinel-emre-buyukkalfa-tamer-levent-betul-emlek-kemal-parlak-mehmet-gozcu-deniz-guler-filiz-bilmis-aysula-ozgen-ilgar.jpg

Prof. Dr. Afif Sıddıki, Prof. Dr. Berat Bir, Prof. Dr. Bülent Şerbetçioğlu, Ayşen Laçinel, Emre Büyükkalfa, Tamer Levent, Betül Emlek, Kemal Parlak, Mehmet Gözcü, Deniz Güler, Filiz Bilmiş, Ayşula Özgen İlgar, Nermin  Aşçıoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder