15 Mart 2016 Salı

Ayşe ÖREN ile İnovasyon Çoşkusu Yaşanacak

Türkiye İnovasyon Haftası 17-18 Mart 2016 tarihleri arasında "Sınırsız İnovasyon Sınırsız Potansiyel" temasıyla Swissotel İzmir'de gerçekleşecek

TURİZMİN SESİ
Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Ekonomi Bakanlığı’nın gerçekleştireceği Türkiye İnovasyon Haftası’nda Uluslararası ödüllü tasarımcı Ayşe Ören, Mega Kentler, Çevre, İnsanların Kentleşme Süreci ve Doğanın Korunması konulu konuşmasını gerçekleştirecek. Uluslararası yarışmalarda Türkiye’yi başarıyla temsil eden Ayşe Ören, ABD’de NASA bilim adamları ve Deep Spaces’in sahibi Rick Tumlinson gibi uzay teknolojisinin önde gelen isimlerinin önünde yaptığı sunumun ardından kuruluşun ilgisini Türkiye’ye çekmeyi başardı. ABD’de uzun dönem uzay yolculuklarında mekan tasarımına yönelik yaptığı sunumda, Deep Space ve NASA’nın ilgisini çeken Uluslararası ödüllü tasarımcı Ayşe Ören, Türkiye’de İnovasyon Haftası’nda dikkatleri üzerine çekecek.

Türkiye’de uzay teknolojileri enstitüsü kurmak için harekete geçen Ayşe Ören uzay teknolojileri alanında araştırma yapmayı ve buradan yetişen Türk bilim insanlarını uzay madenciliği ya da mimarisi alanında istihdam etmeyi amaçlıyor. Türkiye’de iki büyük kongreye başarılarıyla imza atan yönetim ekibi ve Turizm haber sitesi işbirliği ile Uzay Turizmi konulu bir Forum gerçekleştirecek.

 Türkiye İnovasyon Haftası’nda her biri konusunda uzman konuşmacılar 17-18 Mart'da hikayelerini anlatacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder