21 Mart 2016 Pazartesi

Double Tree by Hilton Van Açıldı

Hilton Worldwide’ın sektöre öncülük eden 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, yeni oteli Double Tree by Hilton Van’ın açılışını duyurdu


TURİZMİN SESİ
Double Tree by Hilton Van, küresel olarak en hızlı büyüyen üst sınıf full servis markası olan Double Tree by Hilton’un, halihazırda hizmet veren dokuz otelinin ardından Türkiye portföyündeki onuncu oteli oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü, Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği bir etkinlik için Double Tree by Hilton Van’ı ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu otelde gerçekleştirilen ön açılış etkinliğini de ziyaret etti. “Türkiye bizim için önemli ve büyüyen bir pazar. Bu nedenle Double Tree by Hilton Van ile birlikte ülkedeki 10. otelimizi açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz,” diyen Double Tree by Hilton Kıdemli Başkan Yardımcısı Dianna Vaughan, sözlerine şöyle devam etti: “Misafirlerimizi evlerinde hissettirmek ve onlara unutulmaz bir konaklama yaşatmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.


Bu güzel otele hizmet odaklı kültürü getirmek ve iş, eğlence ya da her iki vesileyle Van’ı ziyaret eden misafirlere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için sabırsızlanıyoruz.” Nemrut Gölü ve Muradiye Şelalesi’nin bulunduğu bölgede yer alan otel, aynı zamanda şehir merkezine yakınlığı ile de misafirlerine bölgenin tüm önemli noktalarına hızlı ulaşım imkanı sunuyor. Modern ve rahat çizgilerle tasarlanan 13 süit dahil, otelin 94 odasının çoğu büyüleyici Van Gölü manzarasına sahip. Double Tree by Hilton Van, dinlenmek ve gençleşmek isteyenler için geleneksel Türk hamamı, yüzme havuzu ve fitness merkezi de bulunduruyor. Otel, bünyesindeki Esperanza Restoran da dahil olmak üzere, altı restoran ve lounge’da tüm gün yemek imkanı sunuyor. Rahatlamak ve etkileyici manzara eşliğinde sosyalleşmek isteyenler için ise Bar De Cielo’da birbirinden lezzetli atıştırmalıklar ve alkollü/alkolsüz kokteyller bulunuyor.


 1,000 konuğa kadar ağırlama imkanı bulunan 7 esnek toplantı odası ile hizmet verecek olan Double Tree by Hilton Van, aynı zamanda misafirlerine 713 metre kare büyüklüğünde kolonsuz bir balo salonu sunuyor. Alan ayrıca, büyük bir fuaye alanı ve akşam yemeği öncesi resepsiyonları için kullanılmak üzere ikiye bölünerek iki ayrı konferans salonu şeklinde de değerlendirilebiliyor. DoubleTree by Hilton Van’a, İpek Yolu Caddesi, Van, Türkiye 06830 adresinden veya +90 432 227 02 27 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Rezervasyonlarınız için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder