9 Şubat 2018 Cuma

Bentour Reisen,2018 Kaydırak Katalogu“nu piyasaya sürüyor

Türkiye ye yönelik tatil talepleri 2018 yılında yüksek bir artış gösterirken, özellikle ailelerin yoğun ilgisi bu anlamda öne çıkıyor. Bentour Reisen, seyahat acentalarinda Türkiye destinasyonunu daha fazla desteklemeyi amaçlayan, 2018 Kaydırak Kataloğunu piyasaya sürüyor. 2018 Yaz Ana Kataloğundan seçilerek ve 32 sayfa olarak hazırlanan katalog da 21 Aile tesisi ve toplam 345 Kaydırak bulunuyor.

41 kaydırağı, çeşitli dalga havuzları ve su parkında düzenlenen gösterileri ile Belekteki Land of Legends Kingdom un yani sıra en az 7 adet kaydırak sunan Delphin Imperial, Royal Dragon, Alibey Kulübleri ve Von Resort tesisleri gibi aileler tarafından sevilen tesislerin tanıtımlarını içinde bulunduran Kaydırak kataloğu önceki yıllarda da acenteler için ailelileri doğru şekilde yönlendirebilmek acısından önemli bir Kaynak olarak görülmüştür 



Bentour Reisen Pazarlama Müdürü, Christian Hauk: „Seyahat acentelerimizin Kaydırak kataloğumuzu tekrar piyasaya sürülmesi noktasındaki taleplerini geri çevirmeyerek, 2018 yılında bu kataloğu tekrar ürün yelpazemize eklemenin mutluluğunu yasamaktayız  diye açıklamada bulundu.Bu günlerde baskıda olan Bentour Kaydırak Kataloğu , önümüzdeki 2 hafta içerisinde seyahat acentelerin elinde olacak. Son Bahar tatil dönemindeki yoğun talepleri karşılayabilmek adına, Bentour Reisen ayrıca İsvicre çıkışlı uçak kapasitelerine Edelweiss Havayolları, Germania ve Sun Express ten alınan toplam 2000 koltuk ile arttırdı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder