19 Şubat 2018 Pazartesi

TATİL ŞİMDİ Loacal İLE DAHA ZEVKLİ

Yerel halk ile gezginleri birbirine bağlayan Akdeniz temelli ilk seyahat platformu, Loacal, web sitesini yayınladı. "Sıradan olanı geçiniz" felsefesiyle kurulan Loacal.com, benzeri görülmemiş bir seyahat platform olarak gezginlerin sayahat edenlerin yol göstericisi oluyor 

Loacal, yerel ve gezginler arasında bir köprü görevi gören ve yerel halk tarafından sunulan yerel yaşama dair, özgün ve geniş bir aktivite yelpazesi sunan bir platformdur. Loacal'ın amacı gezginlere, daha önce keşfedilmemiş noktaları keşfetme ve yerel halkın nasıl yaşadığını deneyimleme olanağı sağlamaktır. Otantik deneyimlerden zevk alan tüm gezginler, bu platform aracılığı ile yerel halkla buluşabilir ve sohbet edebilir, yöresel yiyeceklerin tadına bakabilir, otantik müzikler dinleyebilir ve yerel barların tadını çıkarabilmelerinin yanı sıra çeşitli şehirleri ve bölgeleri yerel rehberlerle keşfedebilirler. 

Loacal ile bir fotoğraf turuna katılarak yerel bir şehri keşfetmek, bölgenin sadece yerellerinin bildiği gizli kalmış iyi yerleri öğrenmek ve deneyimli bir rehberden tavsiyeler almak veya bir mutfak sınıfı bularak birkaç saat içinde bölgedeki en otantik lezzetleri nasıl keşfedeceğini öğrenmek artık çok kolay olacak. Loacal, daha maceracı olanlar için, kaya tırmanışı, bisiklet, tüplü dalış, sörf ve yürüyüş gibi çeşitli spor ve açık hava etkinlikleri ile her gezginin profil ve ilgi alanlarının eşleşmesi sonucu yeni bir yer keşfedebileceğiniz çok çeşitli yollar da sunuyor. 

Loacal.com, İstanbul, Antalya, Kapadokya, Efes, İzmir, Lefkoşa ve daha pek çok popüler bölgede, odaklı olarak Kıbrıs’ta ve Türkiye'de, 450'ye yakın yeni deneyimlerle yepyeni bir arayüze sahip Beta sürümüyle 7 Şubat'ta yayına girdi. 2018 yılı boyunca Loacal, çok daha fazla tecrübe ile Yunanistan ve Portekiz başta olmak üzere genişlemeyi hedeflemektedir. 

Loacal'ın CEO'su Aysem Zorlu, “Platformumuzu yayınlamaktan büyük heyecan duyuyoruz" diyerek şöyle devam etti: "Platformumuzu ziyaret eden herkese mükemmel bir deneyim sunmayı umuyor ve deneyim yelpazemizi genişletmek ve yeni konumlara genişlemek için yorulmadan ve durmadan çalışıyoruz. İlk müşterilerimizin yorumları son derece olumlu oldu. Bu durum pazardaki otantik deneyimleri hızlı ve kolay bir şekilde sağlayan bir platforma ihtiyaç olduğuna tamamen inanmamızı sağladı. Loacal tarzı seyahat etmeyi, daha fazla müşteriye yaşatmak istiyoruz, bu nedenle bir sonraki gezinizi planlarken lütfen bizi de göz önünde bulundurun.” Loacal hakkında daha fazla bilgi için: www.loacal.com  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder