23 Şubat 2018 Cuma

Rezervasyon kuyrukları sona eriyor, müşteri memnuniyeti artıyor

Tablizt; defter ve ajanda gibi yöntemlerin yerini alarak, teknoloji yardımıyla mekânların saygınlığını arttırıyor. Rezervasyon ve masa yönetimi işlemlerini hızlandırıp, müşterilerine daha kaliteli bir deneyim sunmak isteyen restoranlar, Protel’in Tablizt uygulamasını tercih ediyor

Müşteri deneyimlerinin doğrudan internete yansıdığı ve herkesle kolayca paylaşılabildiği günümüzde, yeni müşteriler elde etmek ve mevcut misafirlerin sadakatini sağlamak isteyen işletmelerin kaliteli bir deneyim sunması gerekiyor. Daha kaliteli bir müşteri deneyimi ise henüz misafirler yemeğe başlamadan, rezervasyon ve masa yönetim işlemleriyle başlıyor. Tablizt ile masaya servis yapan restoranların, masa rezervasyonu, müşteri kaydı, gibi tüm karşılama işlemleri dijital ortama taşınıyor. Buna ek olarak Tablizt; defter ve ajanda gibi yöntemlerin yerini alarak, teknoloji yardımıyla mekânların saygınlığını arttırıyor. Restorandaki tüm katların mevcut durumlarını ve rezervasyonları anlık olarak tek bir ekrandan gösteren Tablizt, restoranların misafir deneyimini daha hızlı ve etkin biçimde yönetmesini sağlıyor. Masa düzenleme, yer değiştirme ve masa birleştirme gibi ayarların restoran genelinde kolayca yapıldığı Tablizt, ayrıca çalışma saatlerini bölerek günün farklı zaman dilimlerine özel rezervasyon alma imkânı sunuyor.

Sadakat programlarıyla tam uyumlu
Tablizt uygulamasının müşteri tanıma özelliği, restoranı ziyaret eden misafirlere ait verilerle sistemin her an zenginleştirilmesini ve müşteri sadakatini artırmayı sağlıyor. Mevcut IT yatırımlarıyla uyumlu çalışarak; uçtan uca veri aktarımı yapabilen uygulama, sadakat programları ve vale uygulamalarıyla da uyum içinde çalışıyor. Rezervasyonlarda çakışmaların ortadan kaldırılmasıyla birlikte işletmede yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçiliyor. Tanımlı, VIP veya anonim müşteriler için ayrı kademelerde rezervasyon kaydı açılabilen Tablizt üzerinden, müşterilerin özel gün rezervasyonu yapmaları durumunda, restoran personelini bilgilendirmek de mümkün oluyor.

Misafirlerle çift yönlü iletişim
İşletme sahipleri, masa bekleyen misafirlerini, rezervasyonları hazır olduğunda Tablizt uygulamasını kullanarak SMS ile bilgilendirebiliyor. Benzer şekilde, müşterilerin memnuniyetini ölçümlemek için değerlendirme anketleri yine SMS yoluyla ziyaretçilerin dikkatine sunuluyor. Böylelikle tüketiciler işletmeye ilişkin görüş ve önerilerini bildirmek için yeni bir dijital kanala kavuşmuş oluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder