19 Şubat 2018 Pazartesi

LABRANDA 3 Oteliyle HolidayCheck 2018 ödülünü aldı

 LABRANDA Hotels&Resorts, bulunduğu her destinasyonda konuklarına sunduğu eşsiz tatil deneyimi ile ödüllere layık görüldü. Avrupa’nın önde gelen seyahat otel değerlendirme portalı HolidayCheck, kullanıcılarının oylarıyla içlerinde İzmir’de yer alan LABRANDA Lebedos Princess’ın da bulunduğu üç LABRANDA otelini bölgelerindeki en popüler 10 otel arasında gösterdi.  

LABRANDA Hotels&Resorts, bulunduğu her destinasyonda konuklarına sunduğu eşsiz tatil deneyimi ile ödüllere layık görülmeye devam ediyor. İzmir’de LABRANDA Lebedos Princess, İtalya Tropea’da LABRANDA Rocca Nettuno ve Mısır Sharm El Sheikh’te bulunan LABRANDA Tower Bay, bölgelerindeki en popüler 10 otel arasında yer alarak HolidayCheck 2018 ödüllerini alan LABRANDA otelleri oldular. LABRANDA Rocca Nettuno sağlık kategorisinde bu yıl 3. kez HolidayCheck ödülünü almayı başardı. FTI ve Meeting Point International Grup Direktörü Roula Jouny, HolidayCheck ödülleri ile ilgili yaptığı açıklamada: “Konuklarımıza bugüne kadarki en iyi tatil deneyimlerini yaşatabilmek için her gün daha fazla çalışıyoruz. HolidayCheck kullanıcılarına, LABRANDA otellerine gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum” dedi.

LABRANDA Lebedos Princess, Seferihisar’daki eşsiz sahili ile deniz tatilcilerinin bir numaralı tercihi olarak dikkat çekiyor. Sakin konumu, üstün hizmet kalitesi ve muhteşem denizi ile otel HolidayCheck kullanıcılarından yüzde 90’ın üzerinde oy almayı başardı ve bölgenin en popüler 10 oteli arasında yer aldı.

Geçmiş yıllarda da Sağlık Kategorisinde HolidayCheck ödüllerini almayı başaran LABRANDA Rocca Nettuno Tropea, ailelere yönelik kapsamlı hizmetleri, kaliteli mutfağı, sahile direkt ulaşımı, Tropea ve Stromboli adalarını tepeden göreden panaromik manzaralı konumu ile yüzde 93 oy olarak kategorisinde 10 otel içinde birinci sırada yer almayı başardı.

Dalgıçların ve huzurlu, rahat bir tatil geçirmek isteyenlerin ilk tercihi olan Kızıl Deniz’e komşu LABRANDA Tower Bay ise üstün hizmet kalitesi, sahile direkt ulaşımı ve eşsiz denizi ile Sahil Kategorisinde yüzde 93 oy ile Sharm El Sheikh bölgesinde ilk 10 arasında yer almayı başardı.

HolidayCheck ödüllerinde yalnızca en az 50 oy almış ve yüzde 90 oranında tavsiye edilen oteller değerlendirmeye alınıyor. Aynı zamanda portal üzerinde HolidayCheck güneşi olarak ifade edilen puanlandırma sisteminde 6 üzerinden en az 5 güneşe sahip olmak gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder