5 Şubat 2018 Pazartesi

Türk Hava Yolları’na Güneş Sigorta Güvencesi

Türk Hava Yolları, 331 uçaklık filosuyla birlikte yolcu ve çalışanlarını, sigorta sektöründe 60 yılı geride bırakan Güneş Sigorta ile sigortalatarak, olası risklere karşı teminat elde ediyor. Güneş Sigorta; uçak gövde ve harp sigortası, yedek parça sigortası, yolcu kargo, bagaj sorumluluk sigortası, üçüncü şahıs sorumluluk, işveren sorumluluk ve havacılık dışı sorumluluk sigortası ile Türk Hava Yolları'nın risklerini 1 yıl süreyle güvence altına alıyor.

Anlaşma kapsamında ulusal bayrak taşıyıcının 27’si eğitim uçağı olmak üzere toplamda 331 uçağını sigortalayan Güneş Sigorta, sorumluluk sigortaları ile yolcu ve üçüncü şahısları da yine güvence altına alacak. Bu anlaşma ile Türk Hava Yolları A.O. ve Teknik A.Ş.’de çalışan toplam 31.000’e yakın personele Güneş Sigorta güvencesi ile teminat sağlanmış olacak. İş birliği ile ilgili konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı; “Dünya havacılığında zirveyi hedefleyen Türk Hava Yolları, Güneş Sigorta gibi ülkemizin sektörel liderleriyle de çeşitli iş birlikleri tesis etmeye devam ediyor. Kalitesiyle sayısız ödüle layık görülmüş bir havayolu olarak yolcularımıza ve çalışanlarımıza sunduğumuz tüm ürün ve servislerde “en iyi”lerle çalışmak bizim için genel ve sabit bir yaklaşım. Bu iş birliği ile yine alanında “en iyi”lerden biri olarak addedilen Güneş Sigorta sayesinde filomuz, değerli yolcularımız ve çalışanlarımızı güvence altına almaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.” şeklinde görüş bildirdi.

Türkiye’nin Milli Bayrak Taşıyıcı havayolu ile uzun yıllara dayanan bir iş birlikleri olduğunu belirten Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin de anlaşmayla ilgili olarak; “Ülkemizin alanlarında en güçlü ve köklü iki markası olan Türk Hava Yolları ve Güneş Sigorta’nın imza altına aldıkları bu iş birliğinden Güneş Sigorta tarafı olarak biz büyük bir onur duyuyoruz. 9 yıldır sürdürdüğümüz bu iş birliği ile Türk Hava Yolları filosu, yolcuları ve keza çalışanları Güneş Sigorta güvencesi altında olmayı sürdürecekler.” dedi. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder