4 Şubat 2022 Cuma

Address İstanbul’da Aşk Dolu Bir Akşam

Eşsiz atmosferi, lüks konsepti ve kişiye özel hizmet anlayışıyla Anadolu yakasının gözde oteli Address Istanbul, özel lezzetler sunan menüsü, konaklama paketi ve sürprizleri ile unutulmaz bir 14 Şubat akşamı için en romantik Address. Lüks konsepti ve dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile İstanbul’un tarihi lokasyonu Üsküdar’da konumlanan Address Istanbul; lüksü ve romantizmi aynı anda yaşamak isteyen misafirleri için Sevgililer Günü paketiyle unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Sevgilinizle baş başa keyifli vakit geçirerek aşkınızı tazeleyebileceğiniz bir yer arıyorsanız yönünüzü Address Istanbul’a çevirin. İstanbul ve Adalar’ın keyif veren manzarasına karşı  benzersiz paketlerle sevgilinizle bir arada olmanın mutluluğunu sonuna kadar hissedeceksiniz.

address-istanbul.jpg

Eşsiz hizmet anlayışı ve kalitesiyle Anadolu yakasının en seçkin otellerinden Address Istanbul'da konumlanan, Dubai’nin ünlü restoranı The Restaurant’da vanilya aromalı tütsülenmiş somon dilimi, soslarla tatlandırılmış marine jumbo karides ile başlayan menü, ıspanak dolgulu ravioli ile devam ediyor. Ana yemekte tatlı patates püresi, porcini mantarı ve karemelize soğan ile sunulan fırınlanmış dana bonfilenin muhteşem kapanışını ise özel sosuyla damaklarınızda unutulmaz bir tat bırakacak çikolata ve ahududu düeti yapıyor. Address Istanbul şefleri tarafından geceye özel hazırlanan, aşkınıza lezzet katacak Sevgililer Günü menüsünden sonra dileyen çiftler, konaklama ayrıcalığını da yaşayabilir.

address-istanbul-001.jpg

Yılın en romantik gününü Address Istanbul'un büyülü havasında bir rüyaya dönüştürün

İstanbul'un kalbinde  terapilerle tazelenmek hem de romantik bir Sevgililer Günü kaçamağı yapmak isterseniz her şeyin düşünüldüğü paketler ile Address Istanbul'un rahat ve samimi ortamında değerli anlar yaşayacaksınız. Bir gece konaklamalı pakette,  hayatın yoğun temposuna karşı ruhunuzu arındıracak geniş organik ve doğal terapi seçenekleri sunan The Spa'da 70 dakikalık masaj yer alıyor. Konaklamayı tercih etmeyen çiftler için ise The Spa at Address Istanbul; cildinizi, bedeninizi ve ruhunuzu yenileyecek vazgeçilmez bir Spa deneyimi sunuyor. Bali masajı ve jakuzi kullanımından oluşan paket ile baştan sona yenilenmek, kendinizi ve sevdiğinizi şımartmak isterseniz en şık adreste yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder