10 Şubat 2022 Perşembe

Destination Options 2022 Yılına Yeni Destinasyonlarıyla Hazır

Pandemide bir çok fuar iptal edildi, pandeminin ardından 2 yıl aradan sonra turizm profesyonelleri EMİTT Fuarı’nda bir araya geldi. Destination Options Kurucusu Ece Delen ve Yönetici Ortağı Meral Tuncer ile EMİİTT Turizm Fuarı’nı ve 2022 yılındaki yeni destinasyonlarını ve beklentilerini değerlendirdik.


Destination Options Yönetici Ortağı Meral Tuncer; “EMİTT Fuarı’ndan son derece memnunuz. Bütün ziyaretçilerle tekrar buluşmak bize gerçekten iyi geldi. İlk günü çok yoğun bir gün geçirdik. Yeni destinasyonlarımızla beraber herkesin yine karşısına çıktık. Çok mutluyuz. Bence çok güzel bir yıl geçireceğiz. Hep birlikte güzel bir fuar geçiririz inşallah” diyerek EMİTT Fuarı hakkında görüşlerini belirtti.

destination-options-yonetici-ortagi-meral-tuncerdestination-options-kurucusu-ece-delendestination-options.jpg

2022 ALTIN YILIMIZ OLACAK

Destination Options Kurucusu Ece Delen; “Pandemi esnasında işini kaybeden birçok meslektaşımız oldu, onlar için çok üzgünüz. Ama Destination Options için gerçekten de nereden baksanız Altın yılını yaşamaya hazırlanıyor. Çünkü biz pandemi esnasında hep çalıştık, her gün çalıştık, her gün ürettik. Hiç bir zaman vazgeçmedik” diyerek sözlerine başladı.

destination-options-yonetici-ortagi-meral-tuncerdestination-options-kurucusu-ece-delendestination-options-001.jpg

6 YENİ DESTİNASYONU BÜNYEMİZE KATTIK

Ece Delen; “Şu anda mevcut destinasyonlarımız olan İtalya, Ürdün, Fransa, Makedonya, Fas ve Türkiye’deki Marmaris ofisimiz dahil hem mevcut anlaşmalarımızı geliştirdik, hem havayolları ile anlaşmalarımızı geliştirdik. Hem de 6 tane yeni destinasyon bünyemize kattık: Dubai, Tunus, Almanya, Avusturya, Mısır ve Güney Kore” diyerek yeni destinasyonlarını açıkladı.

KALİTEYİ ARAYAN VE KALİTEYE ÖNEM VEREN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ BEKLİYORUZ

Delen; “Kendi ekiplerimizi kurduk. Yine havayolları anlaşmalarıyla da güçlendirdik. Pandemiden önce zaten bir yükseliş bekliyorduk, o yükselişi de şu anda hissediyoruz, ayak izleriyle geliyor. Bizim için güzel bir yıl geçeceğe benziyor. Destination Options olarak 2022 Yılında 18 destinasyonda özel havayolu anlaşmaları ile markamızı güçlendirdik. Ürdün, İtalya, Balkan, Fransa, Fas ve Türkiye ofislerimizin yanı sıra Dubai, Mısır, Tunus, Almanya, Avusturya, Güney Kore ve Japonya’da kendi ekiplerimizi konumlandırarak hizmet verdiğimiz destinasyon ağını genişlettik. Kaliteyi arayan ve kaliteye önem veren tüm meslektaşlarımızın taleplerini bekliyor, hepimize bereketli bir yil diliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder