20 Aralık 2017 Çarşamba

İBB BAŞKANI Mevlüt Uysal, Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret ederek, İBB ve Beyoğlu Belediyesinin ilçede yapmış olduğu çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti.Başkan Mevlüt Uysal’ı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan karşıladı. Tarihi belediye binasını gezen Başkan Uysal, 21 Aralık Perşembe günü Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak olan Fotoğraf Sanatçısı Süleyman Gündüz’ün “Kudüs: Ey Hüzünler Şehri” sergisini gezerek eserleri inceledi.





MARKA PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDI
Beyoğlu’nda hayata geçirilen marka projeler hakkında da bilgi alan Başkan Uysal, daha sonra İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda yaptığı çalışmaları değerlendirmek üzere İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yılmaz, İBB Daire Başkanları ve Beyoğlu Belediyesi başkan yardımcılarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Basına kapalı olarak yapılan toplantının ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ziyarette bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a hediye takdim etti. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder