26 Aralık 2017 Salı

Ünlü astrolog Yasemin Boran, turizmin ve turizmcilerin yıldız haritasına baktı

Boran’a göre turizmde bu yıl yenilik yapmak şart.
Yönetmelikler, kararlar, planlar ve projeler değişebilir. Yeni tarz yakalayanların yıldızı parlarken geleneklere ve eski alışkanlıklarına tutunanlar için de 2018 turizmde zor bir yıl olacak.

2018 Turizmde büyük değişikliler yılı
Yeni bir yıla girmeye çok az bir zaman kaldı. 2017’de turizmde hayal kırıklıkları yaşadık. Yeni yıldan çok büyük beklentilerimiz maalesef fazla değil. Ancak birçoğumuz umutsuz olsa da, birçoğumuz “Dileriz bereketli ve turisti bol bir yıl olur” diyor. Astrojiye ilgi duyanlar için bildiğiniz gibi yıldız haritaları çok önemli. Bu nedenle yeni yıl için her alanda haritalar yorumlanıyor. Crowne Plaza İstanbul Oryapark otelinde de dün astoloji konulu bir seminer düzenlendi. Seminerin konuğu ise ünlü astrolog Yasemin Boran’dı. Boran burada geniş açıklamalar yaptı. Büyük ilgi ile izlenen seminerin sonunda otelin Genel Müdürü Aykut Bakay, Boran’dan turizmin yıldız haritasına bakmasını ve Türk turizmini yorumlamasını istedi. İşte Türk Turizminin 2018 yıldız haritasından çıkan sonuç ve turizmcilerin burçlarına göre Yasemin Boran’ın yorumları; 

“Otellerde büyük değişiklikler gözlemlenecek. Alışılmış çizgisini değiştirenler olacak. Şaşırtıcı kararlar ve ilginç uygulamalar ortaya çıkacak. Bunlar ve dikkat çekici olacak. Turizm sektöründe ortaya çıkan yenilikler şaşırtıcı olacak. Teknoloji ile buluşan mistik çizgiler ilginç bir atmosfer yaratacak ve radikal değişiklikler yapmayı başaranlar bu yıl kazançlı çıkacak. Skandallar etkileyici ve durum değiştirici olacak. Beklenmedik bir biçimde yönetmelikler değişebilir ve daha önce alınmış kararlar, planlar ve projeler tamamen değişebilir. Geleneksel anlayış ile teknolojinin buluştuğu yepyeni bir tarzı yakalamayı başaranlar turizm sektöründe bu sene parlayacak. Geleneklere ve eski alışkanlıklarına tutunanlar için zor bir yıl olacağını söyleyebilirim.

Sürprizlerin değiştirici etkisi eski anlaşmaların da değişmesine neden olacak. Yaratıcı, özgür, ilginç ve hatta sıradışı olarak değerlendirilebilecek uygulamalar son derece dikkat çekici olacak. Meydana gelen olaylar ciddiyete davet ederken ortaya çıkan bazı karışıklıklar düşüncelerin derinleşmesine neden olacak ve eski kararlar, yapılmış anlaşmalar gözden geçirilecek. Çok büyük organizasyonlar yapılırken ortaya çıkan güç savaşları alışkanlıkları değiştirmeye zorlayacak.

Özellikle turizm sektörünü yöneten büyük patronların istekleri baskı duygusu uyandıracak fakat buna karşılık açığa çıkan kuvvet ve dirayet ile birlikte yaratıcı çözümler ortaya çıkacak. Temmuz ve Ağustos aylarında meydana gelen Güneş ve Ay Tutulmalarının etkisi Eylül-Ekim aylarına damgasını vuracak ve Kasımdan itibaren duygular tamamen değişmeye başlayacak. Sürprizler, ani değişiklikler ve beklenmedik gelişmeler meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu turizm ve
sektöründe büyük değişikliklerin meydana geleceğini gösteriyor.

TURİZMCİLERİN BURÇLARINA GÖRE 2018:
KOÇ: Hem aşk, hem de parasal açıdan isteklerinizi değiştiren olaylar karşınıza çıkacak. Savaşçı tabiatınızı ortaya koymanız pek kolay olmayabilir ve öfkeli, sert bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Sabırlı olmak size göre olmasa da, bu sene daha dikkatli ve düşünerek davranacaksınız. Tarzınızı değiştireceksiniz ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz.

BOĞA: Otorite ve gücü temsil eden kişiler sizi destekleyecek ve kendinize olan güveniniz yükselecek. Bu sene yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız ve ilişkileriniz yeni boyutlar kazanacak. Kendinizi yenilemek ve değiştirmek için uygun fırsatlar karşınıza çıkacak. Hem aşk, hem de parasal açıdan ilginç gelişmeler zamanı. Sürpriz aşklar çekici gelebilir.

İKİZLER: Geçen yıl hissettiğiniz korku, öfke ve zihinsel gerilimin rahatsızlığı azalıyor ve kendinizi daha farklı hissedeceğiniz bir seneye giriyorsunuz. Hayatınızda değişiklik yaptıysanız, değişmiş biri olarak yolunuza devam edeceksiniz. Hem aşk, hem de parasal açıdan kendinizi bu sene daha iyi hissedeceksiniz. Önemsediğiniz konular değişiyor.

YENGEÇ: Olaylar karşısında karamsar ve alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz. Sizi ciddiye almaları için çevrenizi ve kendinizi fazla zorlamayın. İstekleriniz artıyor ve daha sabırsız, öfkeli ve hırslı bir tavır içine girebilirsiniz. Sabırlı ve makul olmayı başarırsanız, projelerinizi gerçekleştirmeyi başarabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirmeniz mümkün.

ASLAN: Hayata ve olaylara bakış açınız değişiyor. Değişim ve dönüşümünüzü gerçekleştirebilir ve böylece kendinizi göstermeyi başarabilirsiniz. Tabii bunu başarmak pek kolay değil. Fakat içinizden yükselen değişim arzuları, sizi başarıya götürebilir.

BAŞAK: Hayaller ve endişeler dikkat dağıtıcı olsa bile daha ciddi konular ile ilgileneceksiniz. Büyükleriniz ve otoriteyi temsil eden kişiler sizi destekleyecek. Bu sene kendinizi daha iyimser hissedecek ve önemli konular ile ilgileneceksiniz. Kariyer, evlilik veya kendinizi iyi hissettirecek olanı gerçekleştirmek için çok çalışabilir ve istediğinizi gerçekleştirmeyi başarabilirsiniz.

TERAZİ: Dikkatinizi kendinize yönelteceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizi ve özellikle önemsediğiniz kişileri ve sevdiklerinizi ihmal etmeseniz iyi olacak. Karışıklıklar sizi etkiliyor. Öfkeli ve sabırsız bir tavır içine girmekten kaçının. Karar vermeye zorlayan durumlar olabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Olayları akışına bırakırsanız, karmaşa çözülecek. Meydana gelen olaylar isteklerinizi değiştirebilir.

AKREP: Sosyalleşmek bakış açınızı değiştiriyor. Dikkatinizi kendinize yöneltirseniz, hem kendinizi yenilemeyi başaracaksınız, hem de isteklerinizi gerçekleştirmek için tarzınızı değiştireceksiniz. Yabancı ülkeler, farklı mekanlar ve kendinizi iyi hissettirecek ne varsa, bütün bunları gerçekleştirmeyi başarabilirsiniz. Bu sene sizin için hareketli geçecek. Sürpriz aşklar ve ilginç maceralar çekici gelebilir. Sevdiğinizi ihmal etmeyin.

YAY: Zor geçen bir dönemden sonra kendinizi daha farklı hissetmeye başlıyorsunuz. Şubat-Mart döneminde kendinizi fazla zorlamasanız iyi olacak. Yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almaktan kaçının ve harcamalarınıza özen gösterin. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik isteğinizin yükseldiği bir döneme giriyorsunuz. Yılsonuna doğru yabancı çevreler, farklı kültürler ilginizi çekecek. Uzun seyahatlere çıkmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Dikkatinizi kendinize odaklayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Önem verdiğiniz kişiler ve konular ile ilgilenirken kendinizi ve çevrenizi fazla zorlamasanız iyi olacak. Öfkeli ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Sağlığınıza özen gösterin. Daha önce ciddiye aldığınız konular artık ilginizi çekmeyebilir ve istekleriniz ile birlikte alışkanlıklarınız değişebilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için aceleci davranmayın. Aslında sürpriz aşklar ve heyecan verici maceralar yaşamanız mümkün.

KOVA: Sizin için değişim-dönüşüm zamanı. Olaylar bakış açınızı değiştirebilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik beklentilerinizin arttığı bir döneme giriyorsunuz. Yakınlarınız ve sevdikleriniz ile ilgili duygularınızı ve yaşantınızı sorgulayabilirsiniz. Ama fazla derinleşmeyin ve şansınızı iyi kullanmak için gayret gösterin.

BALIK: Kendinizi yenilemek ve değiştirmek için uygun koşulların oluştuğu bir döneme giriyorsunuz. Bazı olaylar baskı duygusu uyandırsa bile kendinizi şanslı hissedeceksiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için dirayetli ve kararlı davranmayı başaracaksınız. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik yeni gelişmeler olabilir. Hayalleriniz ve idealleriniz değişiyor. Kuşku ve endişeleriniz ile başa çıkabilirseniz, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirebilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmeyi başarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder