13 Aralık 2017 Çarşamba

Kışın ortasında egzotik bir tatil Tayland

Renkli Tay kültürü, görkemli tapınakları, dünyaca ünlü zengin mutfağı, enfes taze deniz ürünleriyle eğlenceli bir ülke olan Tayland, deniz  tatili yapmak isteyenlerin rotasında ilk sırada yer alıyor. Uzakdoğu’nun en renkli ülkesine güvenli ve huzurlu bir ortamda tatil imkanı sunan Vizyon Turizm, misafileri için kış ortasında egzotik bir tatilinin kapılarını aralıyor. 

Tayland Krallığı, eski adıyla Siyam kısa adıyla Tayland. Dünyanın en uzun şehir ismi olma özelliğiyle Guiness Rekorlar Kitabı’na girmeye hak kazanan şehrin Thai dilindeki adı;Krungthep Mahanakorn Boworn Rattanakosin Mahintharayuttha Mahadilokpop Noparatratchathani Burirom Udomratchaniveymahasathan Amornpiman Avatransathit Sakkathattiay avisnukarmprasit . Anlamı; Melekler şehri, kutsal mücevherlerin kaynağı, fethedilemez yüce topraklar, büyük ve önemli âlem, 9 değerli cevherle dolu kraliyet başkenti, Büyük Saray’ın şehri ve kralların evi, ilahî sığınak ve yeniden beden bulan ruhların mekânı.



Uzakdoğu’nun en renkli ülkesi
Güvenli ve huzurlu ortamı, sıcakkanlı insanları, renkleri ve tatlarıyla her yıl milyonlarca insanı kendisine çeken fantastik bir ülke. 5000 yıl öncesine kadar uzanan tarihi ile çok zengin kültürel geçmişe sahip olan bu rota, masmavi okyanus kıyıları boyunca uzanan beyaz kumlu muhteşem plajlarıyla misafilerini ağırlıyor. Egzotik kültürü  ve güler yüzlü insanlar ülkesi olarak anılan Tayland, misafirlerine her noktasında farklı bir atmosferle buluşturuyor. Bangkok yakınlarındaki Ayutthaya şehri ile ülkenin zengin tarihi geçmişi keşfedilebilirken, kuzeydeki Chiang Mai şehri, binlerce yıllık geçmişten gelen gelenekleri sürdüren kabilelere ev sahipliği yapıyor. Bangkok, Phuket ve Pattaya ise eğlenceli hayatı ve muhteşem pilajlarıyla konuklarına hayal gibi bir tatilin kapılarını aralıyor. 

Farklı tarihler, farklı hikayeler…
Dünyanın en fastastik ülkelerinden biri olduğunu ismiyle de kanıtlayan Tayland için Vizyon Turizm, farklı tarihlerde oluşturduğu tur programlarıyla misafirerinin gönlünü fethediyor. Yüzde 100 müşteri prensiyle çalışan Vizyon Turizm, başlangıçta ve bitişte dost kalma prensibiyle; bilet ve vize işlemleri, otel rezervasyonları, yurt dışından gelen misafirlerin tüm organizasyonları ile konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetleri ile tam bir tur programı sunuyor. Vizyon Turizm, 25 yıllık tecrübeye sahip profesyonel kadrosuyla misafirlerini memnun edecek alt yapı ve birikimiyle hizmet vermeye devam ediyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder