14 Eylül 2015 Pazartesi

İksir Resort Town, Bayramda da bir başka

Kurban Bayramı’nda; doğadan sofranıza yöresel otlu çörekler, atölye çalışması gibi aktiviteler İksir Resort Town’da… Bayramlar, yakınlarımızla birarada olmanın sevincini yaşadığımız ender günlerdir. Şehrin stresinden uzak, sonbahar renklerinin başladığı güzel günlerde, sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız keyifli bayramlar için İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası doğanın kalbinde konforu ve bol aktivite seçenekleri ile sizi davet ediyor.


Eşsiz oksijen deposu Daday Ballıdağ’da, isterseniz ağır ağır yürüyerek doğanın gizemine ortak olun ya da yapacağınız atlı safarilerle rüzgarla yarışın. Önce Ballıdağ’a yapacağınız gezide, sizleri bekleyen kirenleri, mantarları, kuşburnuları, çeşit çeşit otları toplayacaksınız. Ellerinizle topladığınız ürünlerle, doğadan sofranıza yöresel otlu çörekler yapmak için 26 Eylül günü İksir Resort Town’da atölye çalışması yapılacaktır. Yaratıcılığınızın öne çıkacağı workshopta, doğal beslenmenin tadını yeniden keşfedeceksiniz.


Dilerseniz, 7 bin yıllık tarihin izlerini sürüp, dünyanın sayılı kanyonlarını, mağaralarını görüp, fotoğraflarını çekin, yaşadığınız anı ölümsüzleştirin. İksir Resort Town’da, pek çok sanatsal ve sportif etkinliğin yanı sıra, dinginliği yaşayarak ruhunuzun ve bedeninizin yenilendiğini hissedin.


Anılarınızı zenginleştirecek yeni deneyimler edineceğiniz bir tatil için rotanızı, 4 gece ve üzeri konaklamada %15 indirim fırsatı ile İksir Resort Town’a çevirin. Bayrama özel Ballıdağ’da, rehber eşliğinde trekking, ürün toplama ve çörek yapımı workshopu hepsi dahil 50 TL.


İksir Resort Town:
Telefon:  0366 616 10 16
GSM:      0532 302 91 84
info@iksirresorttown.com
www.iksirresorttown.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder