15 Eylül 2015 Salı

RAFFLES İSTANBUL, BİRİNCİ YILINI İSTANBULLULARLA KUTLUYOR!

1 Eylül 2014 tarihinde beklentilerin üzerinde bir misafir deneyimi sunmak üzere kapılarını açan Raffles İstanbul Zorlu Center, birinci yılını İstanbullularla birlikte, birbirinden
özel etkinliklerle kutluyor!


“Lüks ne yaptığınızla değil, nasıl hissettiğiniz ile ilgilidir” felsefesiyle İstanbul’u “duygusal lüks” kavramıyla tanıştıran Raffles İstanbul, birinci yıldönümünü, Eylül ayında başlayacak etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. 1 Eylül 2014’te kapılarını açan otel, Eylül, Ekim ve Kasım aylarında restoran, bar, spa alanlarının tümünde konuklarına festival tadında birçok özel etkinlik sunacak.


Arola’dan Yıldönümüne Özel Tadım Menüsü...
Raffles İstanbul Zorlu Center bünyesindeki Arola Restaurant’ın Katalan şefi Omar Mosquera Mallen, otelin birinci yılına özel bir tadım menüsü hazırladı. 14 Eylül-03 Ekim tarihleri arasında Arola Restaurant’a gelen misafirler, a la carte menünün yanı sıra, muhteşem lezzetlerden oluşan bu tadım menüsünü de sipariş verme fırsatı bulacaklar. Yıldönümü tadım menüsü kişi başı, 225 TL.


Ünlü Barmen John Collingwood, Long Bar’da!
Otelin ambiyansı ve kendine has kokteylleri ile dikkat çeken Long Bar’ı, birinci yıla özel olarak ünlü İngiliz barmen ve miksolojist John Collingwood’u ağırlıyor. 21 Eylül-03 Ekim tarihleri arasında Long Bar’da yılın en popüler kokteyllerini hazırlayacak olan John Collingwood, Raffles İstanbul’un birinci yılını misafirleri ile birlikte kutlayacak.


Lavinia Lounge’dan Yıldönümüne Özel Çay Saati Menüsü...
Raffles İstanbul’un şimdiden klasikleşen çay saatleri de, birinci yıla özel olarak yenilendi. Misafirler, Lavinia Lounge’da, 14 Eylül-30 Ekim tarihleri arasında yeni çay saati menüsünün tadına varabilecekler. Lavinia Lounge’un imza kokteylinden, özel harman çaylardan ve birbirinden leziz beş çayı atıştırmalıklardan oluşan çay saatinin özel fiyatı, kişi başı 85 TL.

Raffles İstanbul Zorlu Center, Ekim ve Kasım aylarında da, yıldönümü etkinliklerini sürdürecek…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder