17 Eylül 2015 Perşembe

Qatar Aırways Prıvılege Club, “Fcb Fan Club” İle Fc Barcelona Taraftarlarını Ödüllendiriyor

Privilege Club üyeleri, uçak biletleri, özel FC Barcelona erişimi ve daha pek çok ödül kazanabiliyor. FC Barcelona’nın resmi havayolu şirketi Qatar Airways, Privilege Club üyelerine özel, FCB Fan Club’ı tanıtmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti. Havayolu şirketinin futbol devi Barcelona ile yaptığı stratejik ortaklığı takip eden adımlardan biri olan FCB Fan Club, futbolsever sadık üyeleri ödüllendirmek amacıyla heyecan verici bir platform oluşturuyor.

Yılın en iyi havayolu şirketi Qatar Airways, FCB Fan Club’a abone olan Privilege Club üyelerine, Qatar Airways ağındaki herhangi bir varış noktasına ekonomi sınıfı bilet, FC Barcelona maçlarına bilet, Camp Nou Stadyum turu, FC Barcelona hediyelikleri veriyor. Ayrıca Qatar Airways’in özel tekliflerinden de faydalanma imkanı sunuyor. Qatar Airways Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısısı Mr. Salam Al-Shawa, Qatar Airways ile FC Barcelona ile taraftarlarının ortaklık yapmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek; “Şirket olarak fanlar ve müşterilerimiz için daha fazlasını yaratmanın yeni ve ilginç yollarını keşfetmek ve sadakatleri için onlara teşekkür etmek amacıyla sürekli çalışıyoruz.” dedi. Ayrıca Qatar Airways Müşteri İlişkileri ve Bağlılığı Yönetimi Başkan Yardımcısı Mr. Ian Di Tullio ise “Bunun için dünyanın en popüler spor klüplerinden biri olan FC Barcelona ve onun sıkı sıkıya bağlı taraftarlarıyla ortaklık yapmaktan daha iyi bir yol düşünemezdik. Bu ortaklığın Privilege Club’a yeni üyeler çekeceğine ve onlara sadece Qatar Airways ağında değil, Oneworld Alliance ağında bulunan her noktaya ulaşım imkanı avantajları sunabileceğimize inanıyoruz.” dedi.

10 Eylül 2015 tarihine kadar FCB Fan Club’a abone olan Qatar Airways Privilege Club üyeleri, ilave özel ödüller kazanma fırsatına da sahip olacakları belirtiliyor. Katılımın ücretsiz ve kolay olduğu Privilege Club’a www.qmiles.com adresinden ulaşılabiliyor ve oturum açılmasından sonra panel üzerinden FCB Fan Club’a abone olunabiliyor.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketinden biri olan Qatar Airways, sadece 18 yıldır faaliyette olmasına rağmen bu süre içinde oldukça hızlı bir büyüme kaydetti. Günümüzde, 166 uçaktan oluşan modern filo, iş ve tatil amaçlı seyahatler için Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da 152 varış noktasına uçuşlar gerçekleştiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder