5 Temmuz 2017 Çarşamba

Hitit, Ürdünlü Royal Wings Havayolları ile iş birliği anlaşması imzaladı

Hitit Bilgisayar Hizmetleri büyük bir hızla müşterilerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz 12 ay içinde Hitit’in yedinci müşterisi olan Ürdünlü havayolu firması Royal Wings, Crane ürünlerine güvenen havayolu firmaları arasında yerini aldı. Havacılık ve seyahat IT teknolojileri alanında dünyanın sayılı firmalarından olan Hitit, Ürdünlü Royal Wings Havayolları ile iş birliği anlaşması imzaladı. 1996 yılında kurulan Royal Jordan Havayolları’nın yan kuruluşu olan Royal Wings bundan böyle, bir rezervasyon ve biletleme çözüm sistemi olan Crane PAX’ı kullanacak.


Güçlü ve yenilikçi bir operasyonel altyapı tesis etmeyi hedefleyen Royal Wings bundan böyle uçuşlarını Crane PAX sistemi üzerinden gerçekleştirecek. Ürdünlü havayolu firması ayrıca Royal Jordan’ın uçuşlarını da Hitit sistemi üzerinden satacak olup, önümüzdeki dönemde Royal Jordan ile paylaşımlı uçuşlar ve GDS bağlantıları gerçekleştirmeyi planlamaktadır.
Royal Wings havayollarının yeni yazılım partneri olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Hitit Genel Müdürü Nur Gökman konuya ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundu: “Crane markası altında sunduğumuz yüksek teknoloji ürünü yazılımlarımız ve hosting hizmetlerimizle, havayollarının operasyonlarını mükemmelleştirerek, müşteri memnuniyeti sağlamalarında kilit bir rol oynuyoruz. Bu konumumuzun bilinciyle, iş birliği yaptığımız her yeni havayolunu iş ortağımız olarak görüyor, yaşadıkları problemleri kendi problemimiz addederek, sınırsız bir destek sunuyoruz. Yeni iş ortağımız Nijerya’lı Royal Wings’in büyüme sürecinde en büyük yardımcıları olacağız.” 

Royal Wings Yönetim Direktörü Osama Quntar da konuya ilişkin olarak; “Küresel havayolu endüstrisi hızla büyümeye devam ederken; Royal Wings olarak stratejimizi; operasyonlarımızın sürekliliğini garanti altına alacak, en son teknolojilere yatırım yapmak olarak belirledik. Bu çerçevede esnek, güvenilir ve adaptasyon yeteneği gelişmiş havacılık IT sistemleri arayışımız sonunda yolumuz Hitit ile kesişti. Hitit’in Crane PAX çözümü, mükemmel geçiş ve yüksek uyum kapasitesi sayesinde satış süreçleri ve envanter yönetimi başta olmak üzere yolcu hizmet sistemleri alanında ihtiyacımız olan tüm servisleri en iyi şekilde karşılıyor. Royal Wings’in giderek artan büyüme dinamiğine çok değerli katkılar sağlayacağına emin olduğumuz Hitit’in yeni yazılım partnerimiz olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.Hitit’in yenilikçi teknolojilerinden olan Crane PAX; envanter yönetimi, ücret tarifeleri, pazarlama araçları, merkezi rezervasyon (CRC), internet / mobil rezervasyon ve biletleme, acente dağıtımı, check-in / kalkış kontrol ve çağrı merkezi hizmetlerinin tümünü kapsamakta olup, tüm büyük GDS'lerle (Küresel Dağıtım Kanalları) tam entegre bir şekilde çalışmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder