15 Temmuz 2017 Cumartesi

Karpalas City Hotel &Spa Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

Karpalas City Hotel &Spa, Bolu’nun eşsiz doğa tarih ve kültürünün içinde yerini almaya hazırlanıyor Konforu, kaliteyi ve hizmeti Bolu’nun özel dokusuna katmak isteyen Karpalas City Hotel &Spa yatırımına Temmuz ayı içerisinde görkemli bir açılış planlanıyor. Bolu merkezde bulunan ilk spa otel olma özelliğini taşıyan Karpalas City Hotel &Spa, iş yoğunluğunun dinlence ile; kültürün güncel hayatla; doğal güzellikler ve tarihin modern dünya ile kucaklaşmasını, ve yüksek kalitede kişiye özel servisi, unutulmaz bir konaklama ile misafirlerine yaşatacak.

UNUTULMUŞ LEZZETLER KARPALAS CİTY HOTEL & SPA’DA KORUNACAK
Kültür, doğa ve spor kenti Bolu’da, “Unutulmuş Lezzetler Korumamız Altında” sloganı ile yola çıkan Karpalas City Hotel &Spa, 1800’lü yılların saray mutfağı lezzetleri ile Osmanlı Mutfağının Bolu ile özdeşleşen tatlarını farklı bir şekilde harmanlayarak misafirlerinin damak tadına imzasını atacak. Tecrübe ve ustalığın birleşimi ile dünya mutfaklarının seçme lezzetleri Karpalas City Hotel &Spa Restoran’da, yöresel yemeklerin halis tatları ise Karpalas City Hotel &Spa A'lacarte Restoran’da konuklara ikram edilecek.



KULLANILAN ÜRÜNLER ANTİBAKTERİYEL ÜRÜN ETİKETLİ
Karpalas City Hotel &Spa’da kullanılan bütün ürünler antibakteriyel özellikte tercih edilirken, yüksek standartlarda 1 Royal Suit ve 8 adet Executive Suit’in yanında, konforlu ve modern toplam 80 oda (1 Bağlantılı, 1 Engelli, 24 balkonlu oda ) ile hizmet verilecek.

KARPALAS CİTY HOTEL & SPA İLE TOPLANTILARINIZ FARKLI BİR BOYUTA TAŞINIYOR
Alışılageldik toplantı konsepti Karpalas City Hotel &Spa ile farklı bir boyuta taşınıyor. Dağ havasının olumlu etkisi ve yeşilin terapi gücüyle profesyonel yaşamınıza yeni ilhamlarla katkıda bulunmayı amaçlayan Karpalas City Hotel &Spa; özel tasarımlı salonları, teknik ekipman desteği, eğitim sertifikalı ve deneyimli personeli ile iş dünyasında farklı bir konsept arayanların yeni adresi olmaya hazırlanıyor. Çalışanlarınızın motivasyonunu ve performansını arttırmak için düzenleyeceğiniz toplantılar, bayilerinizi mutlu edecek organizasyonlar, etkilemek istediğiniz iş ortaklarınızla imza anlaşmaları, VIP davetleriniz gibi pek çok önemli organizasyon kalitesi ve konforu Karpalas City Hotel &Spa ile gerçekleşecek.

KURUMSAL VE BİREYSEL ETKİNLİKLERİNİZİN YENİ EV SAHİBİ: KARPALAS CİTY HOTEL & SPA
Karpalas City Hotel &Spa’nın 850 kişilik çok amaçlı salonu unutulmaz partiler, özel geceler ve lansman etkinlikleriniz için benzersiz alternatifler ile ilk tercihiniz olacak. Karpalas City Hotel &Spa’da birbirinden lezzetli yemek ve kokteyl menüleri, Bolu’nun eşsiz manzarası ve kaliteli hizmet anlayışı ile hatırlamaya değer bir gece için harika bir mekan. Karpalas City Hotel &Spa kurumsal partilerin yanı sıra doğum günlerinden yıl dönümlerine, veda partilerinden bebek kutlamalarına kadar bir çok kişisel partiye de ev sahipliği yapacak.

BOLU’NUN MASALSI ATMOSFERİ BÜYÜLEYECEK
Karpalas City Hotel &Spa hayatınızın en özel gününde size unutulmayacak bir düğün vaat ediyor. Karpalas City Hotel &Spa’nın konfor ve kalitesi Bolu’nun eşsiz ambiyansı ile birleşince, davetlerinizi sıra dışı bir ortamda gerçekleştirmeniz ve rüya gibi bir gece yaşamanız mümkün. Özel günlerini Bolu’nun masalsı atmosferinde unutulmaz kılmak isteyen çiftler için Karpalas City Hotel &Spadüğün kokteyl ve yemekleri, nişan töreni ve kına gecesi, bekarlığa veda partisi gibi organizasyonlarda konuklarınızı sizin için ağırlayacak. Kurumsal ve bireysel etkinliklerinizin yeni ev sahibi olacak olan Karpalas City Hotel &Spa, doğum günü partileri, evlilik yıldönümleri, şirket toplantı ve yemekleri, kutlama etkinlikleri gibi geniş yelpazedeki birçok organizasyon Karpalas City Hotel &Spa kalitesi ve konforuyla gerçekleştirilecek.

YORGUNLUK GİDERMEK VE YENİLENMEK İÇİN KARPALAS CİTY HOTEL &SPA
Karpalas City Hotel &Spa içerisinde bulunan SPA merkezi Türkiye ve dünyanın bir çok farklı noktasından gelen üstün beklentilere sahip iş, tatil ve sağlık amaçlı seyahat eden misafirlere birçok hizmet ve imkanı bir arada sunmayı hedefliyor.1000 m² alana sahip merkez güzellik, bakım ve spor alanlarında güncel eğilimleri takip ederken modern teknik ve cihazlarla otelde konaklayan misafirlere ve SPA üyelerine seçkin bir SPA merkezinden beklenen tüm hizmetleri en üst seviyede sağlayacak.SPA merkezinde profesyonel uzmanlar, spor eğitmenleri ve kadrosu ile merkezde 365 gün konukların hizmet ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanmasını amaçlayacak. Tüm personel düzenli olarak işbaşı ve mesleki eğitimler alarak uluslararası beş yıldız standardındaki servis kalitesini korumak ve devamlılığını sağlamak için çalışacak. Sağlık Merkezinde, deneyimli personelimiz bilgi ve tecrübelerini bedensel, zihinsel ve ruhsal sağlığınızın gelişimi ve sürekliliği için: kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odaları ve sağlık büfesi vitamin bar ile sizlere aktarmak için bekliyor.

KÖROĞLU’NUN DİYARINDA BİR CENNET MEKAN
“Tabiatın Kalbi Bolu”, turizmde dünya şehri olma hedefiyle emin adımlarla ilerlerken Köroğlu’nun diyarı, tabiat harikası Bolu’nun doğa harikası göllerine Karpalas City Hotel &Spa sadece dakikalarca uzaklıkta. Bölge için yeni bir destinasyon olan Karpalas City Hotel &Spa, kültür ve Anadolu turlarının yeni uğrak yeri olacak. Cennetin en mükemmel köşesine kurulan bir otel olan Karpalas City Hotel &Spa, kaliteli hizmet, profesyonel ve güler yüzlü ekibi ile Temmuz ayında kapılarını açacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder