19 Temmuz 2017 Çarşamba

Prontotour ile "Kalimera Komşu"

Prontotour, Yunanistan’ı tüm renkleriyle seyahatseverlere sunuyor
Antik dönemden günümüze kadim tarihi, benzersiz coğrafyası ve muhteşem lezzetleriyle dünyanın en önemli turizm merkezlerinden Yunanistan, Prontotour’un uygun tur paketleriyle gezginlere “Kalimera (Merhaba)” diyor.

Dünya tarihine yön veren Antik Yunan uygarlığının en güzel eserlerinden kalıntıları görebileceğiniz Atina; Atatürk’ün evinin yer aldığı Selanik ve Anadolu’dan izler bulacağınız Kavala, Prontotour’un Yunanistan turlarıyla tarih, mitoloji ve sanat tutkunu seyahatseverlere kapılarını açıyor. Turkuaz deniziyle adeta yanı başımızdaki Maldivler konumunda bulunan Halkidiki el değmemiş doğasıyla koylarında birbirinden güzel manzaralar sunuyor. Ege’nin en güzel manzaraları eşliğinde denizin gökyüzüyle birleştiği ve mavinin en güzel tonlarını sunan Rodos, Kos, Samos adaları, buzuki melodileri eşliğinde unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Dünya sosyetesinin gözde eğlence merkezlerinden Mikonos, renkli gece hayatıyla yine tatilcilerin Yunanistan turundaki uğrak noktaları arasında yer alıyor.

Gün batımının en güzel izlendiği yerlerden olan ve pastel tonlarıyla gökkuşağını yeryüzüne indiren büyüleyici bir doğa harikası Santorini adası da Prontotour’un Yunanistan turlarının vazgeçilmez durakları arasında bulunuyor. Avrupa’nın en eski uygarlıklarından kalma yapıları ve Akdeniz mutfağının en lezzetli yemeklerini deneyimleyebileceğiniz Girit’de, eğlenceli tavernalarıyla tatilinizi unutulmaz kılıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder