9 Haziran 2021 Çarşamba

OSMAN SEZENER’İN ŞEFLİĞİNDE “KITCHEN BODRUM” SEZONA HAZIR

The Bodrum EDITION yeni sezonda da yaz mevsiminin en önemli duraklarından olmaya devam ediyor

TÜRKİYE’NİN VE DÜNYANIN EN ÖZEL LEZZETLERİNİ BİR ARAYA GETİREN THE BODRUM EDITION YENİ SEZONDA DA MİSAFİRLERİNE BÜYÜLEYİCİ BİR GASTRONOMİ DENEYİMİ SUNUYOR. EŞSİZ LEZZETLERİYLE ADINDAN SIKÇA SÖZ ETTİREN OSMAN SEZENER, KONUKLARINI BU SEZON MODERN EGE VE ANADOLU MUTFAĞI İLE KITCHEN BODRUM’DA AĞIRLAYACAK. 



Türkiye’nin büyüleyici Turkuaz Kıyısında yer alan Ian Schrager'in Marriott International iş birliği ile açılan ve Türk yeme - içme dünyasına yenilikçi bir bakış açısı getiren The Bodrum EDITION yeni sezonda da yaz mevsiminin en önemli duraklarından olmaya devam ediyor. “Yılın GQ Şefi” ödülüne layık görülen ve eleştirmenlerden tam not alan ünlü Şef Osman Sezener’in önderliğinde misafirlerini ağırlayan “Kitchen Bodrum”, sezonun en yeni mekanları arasında yerini aldı. Sezener’in misafirlerini yerel lezzetlerle buluşturacağı özel bir menüye sahip mekan, aynı zamanda yerel üretimi gerçek anlamıyla destekleyen büyüleyici bir konsepte sahip. Tesisin kendi bahçelerinde sürdürülebilir bir yaklaşımla üretilen otlar, salata yeşillikleri ve sebzelerin yanı sıra; en taze et ve balık ürünleri yakın çiftliklerdeki yerel üreticilerden temin ediliyor. 

En taze yerel ürünleri hazırlanan eşsiz bir menü
Eşsiz yemek deneyimleri sunan ödüllü şef Osman Sezener, misafirleriyle bu sezon yerel esintiler eşliğinde The Bodrum EDITION’ın keyifli sofralarında buluşuyor. En taze yerel ürünlerle hazırlanan menünün öne çıkan lezzetlerinin başında ise Şampanya ve Kaküle soslu Deniz Mahsullü Canneloni, Bottarga ve Single Malt Viski eşliğinde Linguine ve Hurma püresiyle ve tarçınla tatlandırılmış Dana Kaburga, Keşkek geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder