23 Haziran 2021 Çarşamba

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul Yaz Sezonuna Merhaba Diyor!

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, 30.yılını kutladığı bu özel yılda yaz boyunca özlenen buluşmalara, tüm hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Mavi ve yeşilin buluştuğu, İstanbul’un merkezinde bulunan lokasyonunda, açık hava imkanı sunduğu restoranları ve etkinlik alanları ile Swissôtel misafirlerine eşsiz bir şehir deneyimi sunacak. 

16 Roof 

Swissôtel The Bosphorus,İstanbul lezzeti ve eğlenceyi 16 Roof’ta buluşturmaya devam ediyor.

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un terasında konumlanan şehrin en güzel manzarasına sahip 16 Roof, ünlü şef Bruno Andres Santa Cruz’un dokunuşları ile günümüzde ilgi odağı olan Peru mutfağını Akdeniz lezzetleri ile harmanlayıp modern bir menü oluşturarak İstanbul’un hatta dünyanın favorileri arasına girdi.

Chalet Garden

Swissôtel The Bosphorus’un, benzersiz adresi Chalet, 
yaz sezonu boyunca dinamik ve farklı konsepti ile muhteşem bahçesinde 
 ‘’Chalet Garden’’ olarak İstanbullu’ların yeni buluşma noktası olarak hizmet vermeye başlıyor.

Şehrin merkezinde doğa ile buluşma imkanı sunan ‘’Chalet Garden’’
alanında en sevilen ve deneyimli isimleri ağırlayacağı, gastronomi ve müzik alanında etkinler ve workshoplar düzenleyecek.
Sevdiklerinizle birlikte, şehirden uzaklaşmadan, yeşillikler içerisinde keyifle vakit ‘’Chalet Garden’’ yaz günlerinize unutulmaz anlar kazandıracak.

OASIS Havuz

İstanbul’un sosyal açıdan en kıymetli lokasyonlarından birinin tam merkezinde yer alan Swissôtel The Bosphorus, İstanbul sizi unutamayacağınız bir deneyime davet ediyor. 

Dünyanın önde gelen otellerinden Swissôtel The Bosphorus, İstanbul yeşillikler içinde, gürültüden uzak, huzurlu bir ortamdaki havuzunda misafirlerini ağırlıyor. Kış sezonu yorgunluğunu atıp şehirdeki en keyifli tatili hissettiren Swissotel The Bosphorus, İstanbul, havuz kullanımı öncesi ve sonrasında misafirlerine pek çok farklı hizmet ve sosyal ortam sunuyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder