27 Ocak 2018 Cumartesi

Batman, 22’inci EMITT Fuarı’nda, misafirlerini ağırlıyor

Güneydoğu’nun Huzurlu kenti Batman , EMITT Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlıyor
EMITT Turizm Fuarı’na  katılan Batman, Turizmde yakaladığı başarının sırrını Fuar bitimine kadar ziyaretçileri ve katılımcılarıyla paylaşıyor

Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı’nda, turizm sektöründen Acenta, Otelci ve katılımcıları Batman stantında ağarlıyarak yöreye özel lezzetleri ikram eden, DİKA, Batman Belediyesi, Batman İl Kültür Müdürlüğü ve Batman konaklama sektörü temsilcileri gün boyu yoğun ilgi görüyor. EMITT Turizm Fuarı’nda  12 holde bulunan Batman, aynı zamanda yöreye özgü bez bebekler ve özel işlemeli gümüş hediyelik eşyalar standı da ilgi odağı oldu. Güneydoğu illerinden gelerek Baladiye Başkanları, Valiler ve STK Başkanları Batman standını renklendirdiler. Güneydoğu’nun Turizmde parlayan yıldız Batman  bölgenin kültür turlarıyla ön plana çıkıyor. 

Önümüzdeki günlerde  yeni Kültür  rotaları çizilerek daha önce görülmemiş  yerleri yerli ve yabancı turistlerin görme imkanı olacak. 2018 yılında Kültür turlarıyla ön plana çıkacak olan Batman  kendinden emin adımlarla ilerliyor.  Bölgede Dicle nehri kıyısında Kantar köprüsü rotasıyla Adem ile Havva’ dan kalma mağaraları, yine aynı bölgede bulunan delikli mağara  ziyaretçilerini bekliyor. Dünya tarafından  yakinen bilinen  Hasankeyf ise gezilecek görülecek Tarih ve Doğa içinde  gezilmesi gereken  kültür rotası içinde bulunuyor. Yine Hasankeyf sınırları içinde sevgi vadisi ise özellikle gidilmesi görülmesi gereken  önemli yerlerden.  Batman  kısa turlarla gezmekle  bitmeyecek kadar fazla Tarih ve Kültür  alanı bulunuyor.  Önce Batman  gelin  tüm güzellikleriyle sizi bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder