18 Aralık 2015 Cuma

Designer Kitchen & Bathroom 2015 Sürdürülebilir İnovasyon ödülü “

Designer Kitchen & Bathroom 2015 Sürdürülebilir İnovasyon ödülü “Aquablade” ile Ideal Standard’ın oldu.Dünyanın lider, inovatif ve tasarım odaklı banyo çözümleri markası Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak klozetler için geliştirilen Aquablade teknolojisi ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında sayılan Designer Kitchen & Bathroom 2015’te  “Sürdürülebilir İnovasyon” ödülüne layık görüldü... 



Banyo ve mutfak alanlarına yönelik ürün ve mekan tasarımlarının Designer Kitchen & Bathroom 2015 Ödülleri’nin bu yıl ki sahipleri belli oldu. Londra’da düzenlenen ödül gecesine banyo ve mutfak tasarım dünyasının önemli tasarımcıları ve markaları katıldı. Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknolojisi Aquablade ile Designer Kitchen & Bathroom 2015’te “Sürdürülebilir İnovasyon” kapsamında ödülün sahibi oldu. Aquablade, jüri tarafından eşsiz ve inovatif durulama/yıkama teknolojisi ile ödüle layık görüldü. Ideal Standard, bu teknoloji ile birlikte banyo çözümlerinde iyi tasarım ile fonksiyonelliği buluşturma sözünü tuttuğunu da kanıtladı. 



Kanalsız klozetin mucidinden dünyada bir ilk daha
Kanalsız klozetin mucidi Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak hayata geçirdiği Aquablade teknolojisi ile dünyada bir ilki gerçekleştirdi. “Microslot" teknolojisinin kullanıldığı Aquablade ile,  su tıpkı bir şelale gibi tüm hazneye eşit dağılmakta, klozetin arka, ön ve yan olmak üzere tüm bölgelerine ulaşmakta ve %100 temizlik ve hijyen sağlamaktadır. Aquablade teknolojisi kullanılan klozetler, üstün tasarımı ve su sıçratmayan özelliği ile de diğer kanalsız klozetlerden farklılaşıyor. Su perdesi şeklindeki kanal tasarımı ile türbülansı azaltıp yıkama performansını maksimize ederek aynı zamanda daha sessiz bir yıkama imkanı sunan Aquablade, klozet kapağının oturma kısmı kapanınca su çıkış kanalı hiçbir şekilde gözükmediği için estetik açıdan da farkını ortaya koyuyor.

Sürdürülebilir üretim anlayışı ile sektöre yenilikler getirmeye devam edeceğiz 
Ideal Standard Türkiye Başkanı ve CEO'su Erdem Çenesiz, "Dünya genelinde kazandığımız ödüllere bir yenisini daha eklemekten dolayı çok mutluyuz. Rimless kanalsız klozetin ve bataryalarda kullanılan seramik kartuşun mucidi Ideal Standard’ın yeni teknolojisi Aquablade ile Kanalsız klozet teknolojisinde çıtayı çok daha üst seviyeye taşıdık. Tasarrufa dayalı, sürdürülebilir üretim anlayışı ile sektöre yenilikler getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder