22 Aralık 2015 Salı

Özlem Süer’den Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı

Miss Universe ve Miss World’a Özlem Süer imzası
Bu yılki Miss Universe ve Miss World güzellik yarışmalarında Özlem Süer’in Efes ve Zeugma fotoğraflı tasarımları damga vurdu.Bu yıl Las Vegas Planet Hollywood Resort&Casino'da gerçekleştirilen "Miss Universe" yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Aslı Melisa Uzun’un Özlem Süer tarafından tasarlanan elbisesine dünya basınından övgüler yağdı. Yarışma öncesinde dünya güzelleri ülkelerini kendi kültürlerinden esinlenmiş kıyafetlerle podyumda sahne aldı.


Türkiye’yi temsil eden Aslı Melisa Uzun da Efes Antik Kenti görseli bulunan elbisesiyle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Finalde eteğini açarak Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Efes Antik Kenti’nin fotoğrafını izleyicilere sunan Türkiye güzeli, elbisesiyle de Türkiye’nin tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılmasına büyük katkı sağladı. Uzun’un Özlem Süer imzalı elbisesi dünya basınında da ses getirdi. New York Daily News ve New York Post gazeteleri, Türkiye güzelinin elbisesine geniş yer ayırdı.

Çin’in güneyinde bulunan tatil beldesi tropik ada Hainan'da yapılan Miss World yarışmasında Türkiye temsil eden Ecem Çırpan da Özlem Süer imzalı, Zeugma fotoğraflı elbisesiyle dikkat çekti. Özlem Süer, milyonlarca kişi tarafından izlenen dünyanın en büyük organizasyonlarından Miss Universe ve Miss World yarışmalarına Türkiye’nin biri doğusunda biri batısında yer alan iki önemli tarihi ve kültürel değeri dünya gündemine taşımış oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder