18 Aralık 2015 Cuma

Qatar Aırways Uçuşlarında Ooredoo Sponsorluğunda Ücretsiz Wı-Fı

Qatar Airways, dünyanın en hızlı büyüyen telekomünikasyon şirketi Ooredoo’nun, havayolu şirketinin son teknoloji uçuşlarında WI-FI hizmeti sunulması için üç yıl süreyle sponsor olduğunu duyurdu. Bu ortaklıkta, dünya genelinde müşterilere en iyi bağlantılarından birini sunmak amacıyla ülkenin en büyük iki markası bir araya gelmiş olacak.


Qatar Airways yolcuları, Katar Ulusal Günü 17 Aralık’tan itibaren, internet bağlantısı bulunan tüm uçaklarda ilk 15 dakika Ooredoo tarafından sunulan ücretsiz WI-FI hizmetinin tadını çıkaracak. Qatar Airways, First Class kabinindeki misafirler havayolu şirketinin A380 modeli uçaklarıyla yolculuk süresince WI-FI’nin tadını çıkaracak. Ayrıca Qatar Airways, havada bağlantı kurmak isteyen yolcular için, istedikleri süreye bağlı olarak müşteri dostu ve kolay bir ödeme programı da sunuyor.

Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker, Ooredoo’nun ücretsiz WI-FI hizmeti hakkında, “Bugün yapılan duyuru sürekli yenilikçilik taahhüdümüzün bir kanıtı. Uçuşta olmanın çevrimdışı olmak anlamına gelmediğine inanıyoruz. İddialı ve ödüllü bir işletme olarak, bir yerden bir yere giderken bağlantı içinde olma ihtiyacını anlıyoruz. Qatar Airways, yolculara uçuş esnasında bağlantı kurma şansını sunarken tüm müşterilerine birinci sınıf hizmet sunma sözünü de tutuyor. Bu ortaklık yeni duyurduğumuz küresel marka konumlamamız olan ‘Going Places Together’ (Yola Beraber Çıkalım) merkezindeki değerleri yansıtıyor ve müşterilerimize en iyisini sunma taahhüdümüzün altını çiziyor” dedi.

Ooredoo Qatar CEO’su Mr. Waleed Al Sayed ise, “Qatar Airways ile ortaklığımız bağlantı taahhüdümüzü göklere taşıyor. Katar’da ziyaretçilere ve ikamet edenlere inanılmaz fırsatlar sunuyor. Bu önemli anlaşma ile birlikte çalışmalarımıza Qatar Airways’i de dahil ettiğimiz için mutluyuz.” dedi.

Qatar Airways’in tüm temas noktalarında sunulan birinci sınıf seyahat deneyimi devam ediyor. Bu durum, şirkete Skytrax tarafından verilen ‘Yılın Havayolu Şirketi’ unvanını haklı çıkarır nitelikte. Ooredoo, birinci sınıf iletişim sağlaması ile tanınan bir şirket ve Qatar Airways ile birlikte yolcuların uçuş seyahat esnasında iş veya kişisel amaçlı olarak, sevdikleri ile bağlantı kurmasına ve haberlere ulaşmasına olanak sağlıyor. Bu hizmet, internet bağlantısı olan uçaklarda sunuluyor ve Qatar Airways yakın gelecekte daha fazla uçağı uygulamaya dahil etmeyi planlıyor.

Uçuş esnasında ise WI-FI hizmeti, Qatar Airways’in A380, A350, B787, A319 modellerinde ve A320, A330 modeli uçaklarda sunuluyor. Ayrıca Qatar Airways’in yeni ve son teknoloji merkezi Hamad Uluslararası Havalimanı halihazırda, misafirlerine uçuş öncesinde veya aktarma esnasında yerde ücretsiz WI-FI hizmeti sunuyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder