13 Aralık 2015 Pazar

Yelken dünyasının en zorlu yarışına Türkiye damgasını koydu!

Yelken dünyasının en zorlu yarışlarından biri olan “Extreme Sailing Series” de Türkiye’yi temsil eden ilk Türk takımı Team Turx’e, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü tam destek verdi. Yelken dünyasının en zorlu yarışlarından biri olan “Extreme Sailing Series” de Türkiye’yi temsil eden ilk Türk takımı olan Team Turx, St. Petersburg yarışlarını başarıyla tamamladı.


Turizm tanıtma kampanyası çerçevesinde ulusal ve uluslararası arenadaki görünümü ve kitlelerle etkileşimi açısından önemli işlere imzasını atan Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, 2014 başında turizmde markalaşma stratejisinin uzantısı olarak başlatmış olduğu “Turkey Home” kampanyasına ait sloganıyla ilk Türk Takımı Team Turx’e sponsor oldu.  
Tasarım ve görsel bütünlüğü ile birçok sporcunun da beğenisini kazanan Team Turx, Turkey: Home of Sailing” ve “Turkey: Home of Two Continents” sloganlarıyla Türkiye’nin tanıtım çalışmasını yelken dünyasına da taşıyarak önemli bir başarıya imzasını attı.

Yelken dünyasının en zorlu yarışlarından biri olan “Extreme Sailing Series” de Türkiye’yi temsil eden ilk Türk takımı olan Team Turx, “Turkey Home” kampanyasın “Home of Sailing” ve “Home of Two Continents” sloganları ile 20 – 23 Ağustos 2015 tarihlerinde St. Petersburg; 1 – 4 Ekim 2015 tarihleri arasında ise İstanbul yarışlarındaki yerini aldı. Avrupa yakasında Sarayburnu’ndan başlayan ve Asya yakasında Kadıköy mendireği önünde sona eren hız yarışında Türkiye’yi temsil eden ilk Türk takımı olan Team Turx, 4 dakika 8 saniyelik rekorla elde etti.Team Turx, 11 – 13 Aralık 2015 tarihleri arasında Avustralya’nın başkenti Sidney’de yelkenlerinde taşıdıkları “Home of Sailing” ve “Home of Two Continents” sloganları ile Türkiye’yi temsil etmeye devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder