19 Ağustos 2021 Perşembe

Burger King® Restoranlarında KitKat® Rüzgarı Esiyor

Ev dışı tüketim sektörünün öncü firmalarından Nestlé Professional ile Türkiye'de hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King®, tatlı iş birliğine imza attı. Nestlé’nin çok sevilen ürünü KitKat® ile hazırlanan lezzetler, seçili Burger King® restoranlarında yerini aldı.



Türkiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Nestlé Professional, Türkiye’de 650’den fazla restoranıyla hizmet veren Burger King® ile gücünü bir kez daha birleştirdi. İş birliği kapsamında atıştırmalık kategorisinde trendlere ve yeniliklere yön veren KitKat® ile yapılan tatlılar, seçili 50 Burger King® restoranında lezzet tutkunlarıyla buluşmaya başladı.  

Çikolata Aşkını Doyasıya Yaşatacak!
KitKat® ile yapılan Muffin; lezzetli muffin hamuru, arasında akışkan sütlü çikolata ve üzerinde çıtır KitKat® parçalarından oluşurken; KitKat® lezzetini doyasıya yaşatan Çokoburger ise iki çikolatalı hamur arasında akışkan sütlü çikolata ve üzerinde çıtır KitKat® parçaları ile hazırlanıyor. Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®’de lezzetli bir yemek sonrası KitKat® ile hazırlanan Muffin ve Çokoburger ile tatlı keyfi misafirlerini bekliyor.  KitKat® ile hazırlanan tatlı lezzetler tüketiciler tarafından yoğun bir şekilde tercih edilirken, iş birliğinin önümüzdeki dönemde daha fazla Burger King® restoranlarında yer alması planlanıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder