19 Ağustos 2021 Perşembe

Ünlü Şef Zülfikar Demirci’den et meraklılarına özel lezzetler

Le Meridien Bodrum Beach Resort’un damak çatlatan dry-aged biftekleriyle ünlü restoranı Stella, Ege Sahilinin nefes kesen turkuaz mavisinde Bodrum’da Adabükü’nde bir yıldız gibi parlıyor. Ünlü Şef Zülfikar Demirci, tüm beklentilerinizi aşacak ustaca hazırlanmış biftekleriyle unutulmayacak bir yemek deneyimi vadediyor. 


Et konusunda kalıplaşmış düşüncelerini değiştirmekte iddialı olan Stella’nın hünerli elleri, titizlikle seçtiği en kaliteli etleri, özel dry aged dolaplarında 28 gün dinlendirildikten sonra tek tek özel olarak işliyor ve  usta dokunuşlarla asla unutamayacağınız eşsiz lezzetlere dönüştürüyor.  

Stella Restaurant, koya hakim panoramik manzarası ve çarpıcı iç mekân tasarımıyla Akdeniz sıcaklığına vurgu yapan bir atmosfere sahip ve dry aged ve her türlü eti damak tadınıza göre sunuyor. Le Meridien Bodrum Beach Resort seçkin misafirlerinden et meraklılarının uğrak yeri haline gelen Stella; sunduğu zengin lezzetler, sıcak ortamı ve servisiyle fark yaratıyor. Damak zevkinize göre pişirilen etler, ızgaradan çıktığı gibi tabağınızda size servis edilirken sizler de iştahla yemek yemeye başlayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder