13 Ağustos 2021 Cuma

Shangri- La Bosphorus, Istanbul’un yeni Genel Müdür Yardımcısı Özlem Öktem oldu

Shangri-La Hotels and Resorts’un, Boğaz’ın kalbinde zamansız zarafeti simgeleyen oteli Shangri- La Bosphorus, Istanbul’un Genel Müdür Yardımclığı görevine Özlem Öktem getirildi. 

Kalpten gelen Asya Misafirperverliği ile hizmet veren ve  bu sene 50. yılını kutlayan  Shangri-La Hotels and Resorts’un, Boğaz’ın kalbinde zamansız zarafeti simgeleyen oteli Shangri- La Bosphorus, Istanbul’un Genel Müdür Yardımclığı görevine turizm sektöründe uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyeri ile bilinen Özlem Öktem getirildi.

İstanbul’un kalbi Beşiktaş’taki Boğaz’a nazır konumunda, Asya ve Türk Misafirperverliği’nin mükemmel birleşimini sunan Shangri-La Bosphorus, Istanbul; üst düzey kadrosunda değişiklik yaparak Genel Müdür Yardımcılığı görevine sektörün deneyimli ismi Özlem Öktem’i atadı.

Turizm sektöründe uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyeri ile Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Özlem Öktem, İzmir Özel Türk Koleji Anadolu Lisesi ve Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği’nden mezun.  İş hayatına 2005 yılında Anemon Oteller zincirinde Satış Yetkilisi olarak başlayan Özlem Öktem, daha sonra Swissôtel Grand Efes’in açılış ekibinde yer aldı. 2009 yılında Çırağan Palace Kempinski’ye geçerek uzun yıllar otelin Satış ve Pazarlama ekibinde Kurumsal Satış, Grup ve Acenta Satış bölümlerinde çeşitli görevlerde bulundu. Çırağan Palace Kempinski’deki Satış Direktörlüğü görevinin ardından, Kempinski zincirinin Bodrum’daki oteli Kempinski Hotel Barbaros Bay’in Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlendi.  Ardından The Ritz-Carlton, Istanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev alan Öktem, The Grand Tarabya Hotel’in ve son iki buçuk yıldır Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini başarıyla yürütüyordu.

Shangri-La Cares, Geliştirilmiş Sağlık ve Güvenlik Protokolleri

Shangri-La Bosphorus, Istanbul; Shangri-La Group’un global sağlık ve güvenlik programı Shangri-La Cares ile, misafirlerine güvenli bir ortam sunmayı taahhüt ediyor. Misafirlerin keyifli anların tadını gönül rahatlığı ile çıkarması ve ekip arkadaşlarının huzur ve güvenle çalışması için oluşturulan program, geliştirilmiş protokol ve tedbirlerden oluşuyor. Shangri-La, Dünya Sağlık Örgütü tavsiyeleri ve yerel otoritelerin genelgeleri uyarınca, operasyon standartlarını tüm gerekli tedbir ve uygulamaları kapsayacak şekilde geliştirdi. Dünya genelindeki tüm otel ve resort’larda konaklayan ya da tesisi ziyaret eden misafirlerin sağlık ve güvenliği için, virüs ve bakterilere karşı yeni sıkı tedbirler hayata geçirildi. Bu önleyici protokoller; sık temas edilen yerlerde ve misafirlerin kullandığı tüm alanlarda arttırılmış hijyen önlemleri, derin temizlik uygulamaları, tıbbi olarak uygun dezenfektanlar ile hijyen sağlanması, ekstra tedbirler ve sosyal mesafe gözetilerek güvenli yemek, toplantı ve etkinliklerin düzenlenmesi gibi uygulamaları kapsıyor. Detaylı daha detaylı bilgiye websitesi linki üzerinden ulaşabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder