19 Ağustos 2021 Perşembe

McDonald's Türkiye’de üst düzey atama

Anadolu Grubu bünyesinde, ülke genelinde 250’ye yakın restoranıyla faaliyet gösteren McDonald’s Türkiye, üst yönetimde kadınlarını sayısını artırıyor. 2019 yılından bu yana McDonald’s Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapan Ece Demet Kuran, İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne atandı. 


Yeditepe Üniversitesi İşletme bölümünde lisans, Galatasaray Üniversitesi İletişim Stratejileri ve Halkla İlişkiler bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Ece Demet Kuran, Manpower İnsan Kaynakları Danışmanlık şirketinde danışman olarak iş hayatına başladı. Borusan Lojistik şirketinde insan kaynaklarında farklı görevlerde çalıştıktan sonra en son Borusan Holding bünyesinde İşe Alım Müdürü olarak görev aldı. 2019 yılında Bayegan İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevi sonrasında McDonald’s Türkiye İnsan Kaynakları Departmanı’nın sorumluluğunu üstlenen Kuran, 1 Temmuz 2021 itibarıyla McDonald’s Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü oldu. Kuran, insan kaynakları alanındaki deneyimi doğrultusunda McDonald’s Türkiye’nin stratejik önceliklerinin geliştirilmesine katkı sağlayacak.

Türkiye'de McDonald's
‘BrandZ En Değerli 100 Küresel Marka’ çalışmasına göre dünyanın en değerli 9’uncu markası olan ve Türkiye’de ilk restoranını 1986 yılında açan McDonald’s, 2005 yılından bu yana Anadolu Grubu (Anadolu Endüstri Holding) çatısı altında faaliyet göstermektedir. McDonald’s, bugün yaklaşık 250’ye yakın restoranı ve 6000 civarında çalışanı ile yılda 100 milyon kişiye hizmet vermektedir. McDonald’s, sunduğu ürün ve hizmetlerin %98’ini Türkiye’de üretim yapan tedarikçilerden temin etmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder