6 Ağustos 2021 Cuma

Üzümün Asmadan Kadehe Yolculuğu Hotel Caeli’de!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde yer alan lüks bağ & sanat oteli Hotel Caeli, 20 Ağustos – 16 Ekim tarihleri arasında tüm konuklarını bağ bozumu döneminin keyfini çıkarmaya ve eşsiz bir deneyim yaşamaya davet ediyor!. Caeli Bağları’nın göz alabildiğince uzanan yeşil ve nefes kesici ortamında, Çanakkale’nin Eceabat ilçesinin doğa içerisindeki huzurlu sessizliğinde, Caeli Çiftliği ve Caeli Ekolojik Bahçesi’nin organik ürünleriyle hazırlanan birbirinden lezzetli yemeklerle damakları şenlendirecek gastronomi ve degüstasyon yolculuğuna hazır olun! 

hotel-caeli-001.jpg

Caeli’nin özel dikim yöntemiyle yetiştirdiği üzümlerin toplanmaya başlanacağı, 20 Ağustos - 16 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan bu büyülü dönemde, cuma ve cumartesi günleri  otelde konaklama yapan konuklar üzümün asmadan kadehe olan yolculuğuna tanık olma şansını elde ediyor. 

hotel-caeli-002.jpg

Bağ bozumu dönemi sürecinde tüm konuklar, 170 hektarlık bir alandan oluşan ve dünyanın en büyük 1x1 metre dikim sıklığındaki üzüm bağları olma özelliğini taşıyan bağları uzmanların eşliğinde keşfedecek, bağ bozumu ritüellerini tüm detaylarıyla yaşayacak. 12.500 m2 alana kurulu Türkiye’nin en modern şaraphanesi olan Porta Caeli Şaraphanesi’ni ziyaret edebilecek ve enfes Caeli ürünlerini deneyimleme fırsatını elde edecekler. Konuklar büyüleyici bağ ve gölet manzaraları eşliğinde, damaklarda yer edecek özel lezzetlerin tadını çıkarırken, dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini de görme şansına sahip olacaklar.

hotel-caeli-003.jpgLüks bağ ve sanat oteli kategorisinde yer alan Hotel Caeli; kendi bağlarında yetiştirdiği kaliteli üzümlerinden elde edilerek hazırlanmış şarapları, üzümün mucizevi etkisinden faydalanılarak yapılan, üzüm özünden oluşan ürünlerle uygulanan terapileri ile etkileyici SPA Caeli by Caudalie tesisleri, özenle seçilmiş çağdaş sanat koleksiyonu ve gurme mutfağıyla tüm duyulara hitap eden benzersiz bir deneyim yaşamaları için tüm konuklarını bağ bozumuna bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder