24 Kasım 2012 Cumartesi

BARSELONA’YA YENİ YIL TURU

TURİZMİN SESİ


Yeni yılı ülke dışında karşılamak isteyenlere seçenekler sunan Tura Turizm, misafirlerini Barselona’ya çağırıyor. Dünyada belki de en çok taraftarı bulunan, sihirbaz Messi’nin, Xavi’nin, Iniesta’nın, Fabregas’ın forma giydiği FC Barcelona’nın doğduğu kent Barselona, futbolun yanı sıra, eğlencenin, coşkunun, doyumsuz lezzetlerin ve modern sanatların da dünyadaki bir kaç başkentinden biri...İspanya’nın bu bambaşka atmosfere sahip, Katalan ateşiyle coşan liman kenti, unutulmaz bir tatilin bir numaralı adresi. Kendine özgü sofistike havasının yanı sıra, Flamenko geceleriyle dünya çapında anılan Barselona’nın tadına doyamayacaksınız.Tazecik deniz mahsullerini ya da doyumsuz lezzetteki “tapas”ları tadarak sahil kıyılarında bulunan gece kulüplerinde eğlenceyi doruklarda yaşayacak, dünyanın en ünlü caddelerinden biri olan, şehrin tam kalbindeki La Rambla’da karşınıza çıkacak binbir türlü sürpriz ve eğlencenin hayranı olacaksınız. Eşsiz cevherleriyle sınırları zorlayan Barselona’da ilginç galeriler, şık barlar, uçuk tarzlar ve her şeyden öte, aktif ve yaratıcı bir yaşam tarzı kendini gösteriyor.

Gezi sırasında görülecek yerler arasında Plaza De Catalunia Meydanı, Kristof Kolomb Heykeli, Olimpiyat tesislerinin bulunduğu Montjuic tepesi, Plaza De Espana ve mimariye yepyeni bir soluk kazandıran Antoni Gaudi’nin yaptığı önemli binalar bulunuyor. Modern mimarinin başyapıtı sayılan, Katalan mimar Gaudi’nin eseri La Sagrada Familia Kilisesi, elbette ki gezimizin en önemli duraklarından birini oluşturuyor.Dahi sürrealist ressam Salvador Dali’nin doğduğu kent olan Figueres’te bulunan Dali müzesini ziyaret etmenizi de kesinlikle tavsiye ederiz.
Yeni yıla farklı bir atmosferde girmek isteyenleri Tura Turizm, 3 gece 4 gün süreli Barselona seyahatine bekliyor. 29 Aralık 2012- 1 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek keyifli Barselona ziyaretine katılmak için www.turaturizm.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder