22 Kasım 2012 Perşembe

ELİTE WORLD HOTELS MOJİTO GECESİYLE ÇOŞTURDU


TURİZMİN SESİ


Elite World Hotels’de bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen “Geleneksel Küba Ritmleri ve Mojito Gecesi”nde ünlü isimlerin muhteşem figürleri geceye damgasını vurdu Turizm, iş, sanat ve spor dünyasından 600’e yakın davetlinin katılımıyla yine Elite World Hotels’in Geleneksel Küba Ritmleri ve Mohito Gecesi” bu yılda coşturdu.Muhteşem gecenin açılışında konuşma yapan Elite World Otelleri Genel Müdürü Ünsal Şınık “iş ortaklarımız, ünlü isimler ve cemiyet hayatından ünlülerle her yıl geleneksel olarak bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
elite-world-hotels-5.jpg

Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz ve Ekibi Şarkıcı ve dansöz Asena, cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Leyla Alaton, Cemil İpekçi’nin özel yüzü, ünlü oyuncu Sedat Mert, ünlü moda tasarımcısı Barbaros Şansal, Sultans Of The Dance’in baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu, sunucu ve şair Uğur Arslan gibi sanat ve magazin dünyasından önemli isimlerin katıldığı gecede, aynı zamanda ünlü modacı Cemil İpekçi de sıkıntılar içinde geçen hayatını kaleme aldığı yeni kitabı Affedin Beni ilk kez Elite World İstanbul Hotel’de basına tanıtıldı.

elite-world-hotels....jpg

Cemil İpekçi imza gününün ardından, kitabını “Geleneksel Küba Ritmleri ve Mojito Gecesi”nde yakın dostlarıyla ve davetlilerle kutladı.Elite World Hotel Yalnız Otel İçinde Değil,Talimhanenin Sokaklarında da Eğlenceyi Hissettirdi

cemil-ipekci,tulin-ersoz.jpg

Cemil İpekçi ve davete katılan ünlüler, geleneksel ve popüler Küba müzikleriyle müzik severlerin kalbini çalan, grup isimleri de Küba’nın geleneksel müzik türü SON’dan gelen SON DE CUBA Orkestrası’nın müzikleriyle doyasıya eğlendiler.

elite-world-hotels--7.jpg

Taksim Talimhane sokakları "Küba Ritimleri ve Mojito Gecesi"nin melodileri ile çınlarken, eğlencenin sokağa taştığı gecede, Elite World İstanbul Hotel’in önüne çekilen Küba plakalı Chevrolet kırmızı nostaljik otomobil gecenin ilgi odağı oldu.

elite-world-hotels--88.jpg

Elite World Otelleri Genel Müdürü Ünsal Şınık “Elite World Otelleri olarak zincir otel olma hedeflerimiz doğrultusunda yatırımlarımıza devam ediyoruz. 1 Eylül ‘de Van’da 5 Yıldızlı Elite World Van Otelimizi hizmete açtık. Florya’da halen inşaatı devam eden 5 yıldızlı Elite World Business Hotel’i Haziran 2013 yılında hizmete açacağız. Basın Ekspres yolunda ve Anadolu yakası Maltepe’de proje aşamasında olan iki büyük yatırımlarımız daha olacak. 2017 yılı sonuna kadar 3160 yataklı ve 1148 çalışanlı bir zincir olmayı hedefliyoruz.” diyerek Elite World Otel zincirinin iddiasını vurguladı.Şınık “Elite World Otelleri bünyesinde bu yıl da ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yaptık. Başarımızda otellerimizi tercih ederek bizi buralara taşıyan sizlere teşekkür ederiz.” dedi.

asena-,-fatma-bilgen.jpg

asena-xxxx.jpg

cemil-ipekci.fatma-bilgen.jpg

ebru-bayrak,-fatma-bilgen.jpg

elite-world-hotels-,asena.jpg

seher-aybek.jpg

tulin-ersoz.jpg

fatma-bilgen,elite-world-hotels--6.jpg

unsal-sinik.jpg

suleyman-gok.jpg

vedat-bayrak-delano-turizm.jpg

elite-world-hotels2.jpg

elite-world-hotels-,kuba-ritmleri-,mojito-gecesi-x.jpg

aydin-gul-2.jpg

Elite World Hotels’de bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen “Geleneksel Küba Ritmleri ve Mojito Gecesi”ndeki lzzetlere imza atan lezzet ustası Aydın Gül ve ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder