24 Kasım 2012 Cumartesi

POW WOW FUARI LAS VEGAS'DA

TURİZMİN SESİ


 Turizm sektörünün en önemli fuarlarından “International Pow Wow” bu yıl 4-8 Haziran tarihleri arasında Las Vegas’da gerçekleştirilecek, erken rezervasyon indirimini kaçırmayın. Amerika’nın tanıtımına katkıda bulunmak ve ülkeye seyahati geliştirmek amacıyla kurulan U.S. Travel Association’ın düzenlediği International Pow Wow bu yıl Las Vegas’da yapılacak. Dünyada 70 ülkeden 1.200’den fazla uluslararası ve yerli tur operatörünün katıldığı fuara ayrıca 500’ün üzerinde önemli gazeteci de katılacak. International Pow Wow, turizm acenteleri yetkililerinin eyalet eyalet gezmeden, daha az maliyetle, daha güçlü iş anlaşmaları yapmalarına olanak tanıyor. Bu yıl 45.’si düzenlenecek Pow Wow; katılımcı sayısı, başarılı iş bağlantıları ve organizasyon kalitesiyle turizm sektörünün en dikkat çeken fuarları arasında yer alıyor. Geçen yıl Los Angeles’da yapılan fuar bu yıl Las Vegas’ta gerçekleşecek. Sadece IPW için bu yıl Las Vegas’a 22 milyon dolar yatırım yapıldı. Bu yatırımla kentin benzersiz toplantı mekanları, sınırsız alışveriş ve eğlence olanakları da eklenince fuar için bulunmaz bir kent haline geldi.
İndirimli rezervasyon için 8 Şubat 2012 tarihine kadar online kayıt yapılması gerekiyor. Detaylı bilgi ve online kayıt için www.ipw.com ’u ziyaret edebilirsiniz.
Türkiye’den Pow Wow fuarına katılmak isteyen acenta yetkililerinin Türkiye Danışma Komitesi’ne başvuruda bulunması gerekiyor. Pow Wow Uluslararası Danışma Komitesi Türkiye Başkanlığını üstlenen Seyhan Ayel Girit, Türkiye’nin önde gelen turizm profesyonellerini 8 Şubat 2013’e kadar süren indirimli başvuru ve ödeme dönemini kaçırmamaları için uyardı. Konaklamayı da içeren fuar katılım bedeli indirimli başvuru tarihi olan 8 Şubat’a kadar 795 $, bu tarihten sonra ise 1.150 $ olarak uygulanacak. Katılım için Uluslararası Danışma Türkiye Komitesi’ne powwow@atlantistourism.com adresine mail atarak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder