18 Kasım 2012 Pazar

GELENEKSEL YILBAŞI HİNDİNİZ DİVAN’DAN

TURİZMİN SESİ


Yeni yıl sofralarının geleneksel yemeği yılbaşı hindisi, Divan’ın tecrübeli şefleri tarafından iç pilav, kestane, brokoli ve yaban mersini sosu ile hazırlanıyor.Aralık ayı boyunca tüm Divan Brasserie, Pub ve Cafeterialardan sipariş edebileceğiniz yılbaşı hindisi, sofralarınıza neşeyi ve lezzeti taşıyor. Yılbaşı gecesini dışarıda kutlamak isteyenler için ise, Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Kalamış, Divan Ataşehir Pub ve Divan Erenköy Publarda yılbaşına özel diğer lezzetler de sunuluyor.
Divan Brasserie, Divan Pub ve Cafeteriaları, Noel ve yılbaşı gecelerinde aileniz ve dostlarınıza düzenleyeceğiniz ev davetleriniz için geleneksel yılbaşı hindisini; iç pilav, kestane, brokoli ve yaban mersini sos ile hazırlıyor. Noel ve yılbaşı gecelerinde özenle hazırladıkları sofrada hem sevdiklerine muhteşem bir ziyafet vermek hem de yorulmadan gecenin keyfini çıkarmak isteyenler 2 gün öncesine kadar hindi siparişi verebilirler. Yarım fırınlanmış hindi 210 TL, bütün fırınlanmış hindi 320 TL’den satışa sunuluyor. Siparişleriniz için Divan Brasserie, Divan Pub ve Divan Cafeterialarını arayabilirsiniz.
Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Kalamış, Divan Pub Ataşehir ve Divan Pub Erenköy ise; bu özel geceyi Divan şeflerinin özenle hazırladıkları nefis lezzetlerle kutlamak isteyenleri bekliyor. Yeni yıla özel hazırlanacak olan başlangıç tabağı, hindi ve yılbaşı pastasından oluşan bu spesiyallerin tadı bütün bir yıl damaklarınızda yer edecek.

Divan Brasserie Kalamış 0216 414 57 03
Divan Brasserie Bebek 0212 263 29 73
Divan Pub Erenköy 0216 386 52 36
Divan Pub Ataşehir 0216 456 51 10
Divan Cafeteria İş Kule 0212 325 18 39
Divan Cafeteria Amerikan Hastanesi 0212 231 00 94
Divan Cafeteria Ümraniye 0216 522 63 19

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder