24 Kasım 2012 Cumartesi

DOĞANIN KUCAĞINDA YILBAŞI

TURİZMİN SESİ


Durusu Metra Club&Hotel Spa, muhteşem bir yılbaşı gecesi geçirmek, canlı müzik ve eğlenceli şovlarla 2013’e girmek isteyen konukları için dopdolu bir yılbaşı programı hazırladı.Doğanın eşsiz güzelliği içerisinde beş bin dönüm arazi üzerine kurulmuş Durusu Metra Club Hotel& Spa; İstanbul’ dan uzaklaşmadan, huzurla ve keyifle yeni yılı karşılamak isteyen misafirleri için, ayrıcalıklı ve farklı bir gece yaşatacağı yılbaşı balosu organize ediyor.
Yeni Yıl Gala Yemeği’ ne eşlik edecek “Gypsy Night&Flamenco Show” grubu, Flamenco danslarından Gypsy Kings parçalarına, popüler roman havalarından dansöz, fasıl, türkçe pop parçalarına uzanan nefis gösterisiyle müzik ve lezzetin birarada olduğu bir gece vaat ediyor. Tombala çekilişi eşliğinde sürpriz hediyelerin de verileceği program misafirleri doyasıya eğlendirecek. Yılbaşı gecesi dileyen misafirler özel dekorasyonu ile dikkat çeken Şarap Evi’ nde, sıcak şarap ve mangalda sucuk partisi ile geceye devam ederken, şömine başında soft müzik eşliğinde romantik bir yılbaşı gecesi yaşayabilecekler.
Gece 23.00’den itibaren DJ performanslarının misafirleri doyasıya eğlendireceği discoda hareketli bir yılbaşı gecesine imza atılacak. Aileniz ve dostlarınızla yeni yıl coşkusunu sınırsızca yaşarken çocukların da unutulmadığı gecede; en değerli varlıklarımız ise palyaço organizasyonu ve süpriz aktivitelerle hayatlarının en mutlu gecesini yaşayacaklar.Yeni Yıl Balosu ile beraber otel konaklamasını da içeren Durusu Metra Club Hotel&Spa fiyatları; kişi başı 295 TL..
2013 Yılbaşı Özel Menüsü (limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecek ve 1 Ocak sabahı sınırsız brunch dahil.)
0-6 yaş birinci çocuk ücretsiz, ikinci çocuk ve 6-12 yaş grubu %50 indirimli.10 kişi ve üzeri gruplara %20 indirim fırsatı sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder